2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Liefs uit Gran Canaria

Heel even een kleine update vanuit Gran Canaria. In principe wil ik hooguit actief zijn via Instagram en het laten bij de al ingeplande artikelen. Maar ik kan het niet laten!

Geen Engeland

Om je het maar gelijk te vertellen het is niet te vergelijken met Engeland. Laten we al beginnen met het feit dat ik in Engeland niets anders doe dan foto’s maken. Hier geniet ik van de zon en van de omgeving. Ik maak her en der een foto, want dat blijft leuk, maar ik ben vooral bezig met het hoofd leegmaken en alles op me af aan het laten komen.

Wat is anders?

Ik vind het hier wel heel leuk! Lekker warm (over de 30 graden), maar dat voelt hier toch iets anders aan. Een fijn zwembad waar ik eindelijk weer het zwemmen onder de knie heb gekregen. De taal is wennen, maar hier spreken ze best wel wat Duits en anders is het gewoon gokken. Gelukkig is het hier wel toeristisch. Dat scheelt ! En het vliegen is me ook mee gevallen. Natuurlijk zal ik nog een apart dagboek maken en een apart artikel over mijn ervaring en hoe ik erin ben gegaan.

Het dagboek van afgelopen week verschuift een weekje. Zoals oma al vertelde “zus” is ook even op vakantie. Nu had ik gewoon even zin om te schrijven en dan maak ik daar graag gebruik van! Er staan wat artikelen klaar en ik zal vast nog wel een berichtje vanuit hier plaatsen. Maar mocht je me echt willen volgen kun je me het beste volgen op Instagram en/of Facebook.

Tot snel! Liefs uit Gran Canaria.

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  september 30, 2018 / 6:20 pm

  Liefs terug meis voor alle 4 daar❤xxx

 2. oma
  september 30, 2018 / 6:28 pm

  Toch heel leuk om even wat van je te horen Kelly. Goed gedaan, die oma toch!! Zo bereik je meteen meer mensen, maar nu weer gaan genieten. Hier is alles o.k. Groetjes en liefs van oma xx

 3. Tante Chris
  oktober 1, 2018 / 8:19 am

  leuk dat je ook een beetje je vakantie ervaring met ons deelt veel plezier verder knuf en xx voor jullie alle 4

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: