2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Lieve blog, proberen we het nog een keer?

Lieve blog, proberen we het nog een keer?

Dag lieve blog, daar zit ik weer, achter mijn laptop. Het is alweer even geleden dat ik je voor het laatst bezocht, maar ik heb wel iedere dag aan je gedacht. Zullen we het nog een keer proberen?

Ik weet dat ik je de afgelopen 2 jaar eigenlijk een beetje heb laten zitten. Van school naar de grote mensenwereld om vervolgens daar in te storten en weer in een nieuwe rollercoaster te stappen. Het was allemaal niet niks, neemt niet weg dat ik beter voor je had moeten zorgen. Vaak liet ik me even zien en dan ging ik weer voor een tijdje. Of ik kwam alleen terug om mijn gebeurtenissen op het wereld wijde web te delen. Ik heb wel iedere keer gedacht, goh, dit is leuk voor de blog! Maar uiteindelijk zaten we weer in het midden van de maand en was de motivatie op.

proberen

Je wilt ook echt niet weten hoeveel ik gewoon niks doe. Helemaal niks. Alleen gapen en soms slapen. En oké, voor Jewel zorgen en dingen ondernemen. Maar tijd in jou steken lukte me niet. Stom hé! Daarom deze brief. Ik wil graag sorry zeggen voor de manier hoe ik met je ben omgegaan. Het had allemaal veel beter gekund! Hopelijk maakt deze brief onze verstandshouding ook goed en kunnen we vanaf hier verder gaan.

Inmiddels is het alweer augustus! Ik zeg tijd voor nieuwe rondes en nieuwe kansen. Wat vind jij? Zullen we het nu eindelijk wel eens proberen te rocken? Iets neerzetten waar we apetrots op zijn? Want dat was ik al op je, maar door de hoeveelheid tijd die ik in je stak en de kwaliteit dat het met zich meegaf, was ik er niet meer zo trots op als eerst. Tijd om daar weer verandering in te brengen! Vorige maand maakte ik een taart, omdat ik Chocotijd ook weer bij jou terug toevoegde. Nu maak ik niks, nu gaan we er iedere dag een feestje van maken. Hoe vind je die?

Ik hoop dat je er hetzelfde over denkt als ik lieve blog! We gaan ervoor, wij kunnen dit, one way or another! En voor wie deze wellicht vreemde brief heeft gelezen, dankjewel! En dankjewel als je Bij Zus bent blijven volgen in deze rollercoaster.

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  augustus 1, 2019 / 9:04 pm

  Lieve Kelly,
  Uit naam van je blog even het antwoord.
  Meis, het is als een echte vriendschap. Daar staat geen tijdslimiet voor. Een echte vriend kun je ook al zie je hem haar een hele tijd niet, gewoon mee door alsof je mekaar pas nog gesproken hebt.
  Het geeft niet als het een tijdje niet werkt. Die bullshit spreuken over een ware vriend maakt altijd tijd of keuzes heb je als je wilt doe je het gewokn kloppen niet. En we kunnen het weten hè
  Lekker doorgaan hoe je het wilt en als je iets kwijt wilt, mensen genieten van je pakkende teksten en inhoud. Zoals je grootvader altijd zegt, kwaliteit niet de kwantiteit en gezelligheid voorop. Gezellig doorkletsen op de thee Bij Zus.
  Meis liefs van je blog, en groetjes en liefs van je moeder xxx ❤

 2. oma
  augustus 2, 2019 / 8:11 am

  Succes Kelly, ik had je al wel gemist, maar het weer is de laatste tijd ook energie vretend geweest en dan ben je ook blij met een beetje rust. Pieker hier maar niet over, het komt goed. Een heel fijne dag en met zuurstof in de lucht. Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: