2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Lifestyle – 6x wat leuk is aan samenwonen

Lifestyle – 6x wat leuk is aan samenwonen

Samenwonen, waar ik als klein kind van gruwelde en 3 jaar geleden van begon te dromen. Gek, maar ook logisch dat je gevoel en mening daarin veranderd! Vroeger wilde ik ook nooit trouwen, nu wel. Maar ik dwaal af, ik ga jullie vandaag meenemen in wat allemaal leuk is aan samenwonen!

Samenwonen is leuk omdat:

 1. Samen, dat stukje samen is het leukste wat er is! Tenminste dat vind ik. Samen boodschappen doen, samen op zondag het huishouden doen, samen slapen en ga zo maar door. Je doet veel meer samen, dan toen je nog bij je ouders woonde. Natuurlijk moet je er wel voor waken dat je die tijd ook echt samen pakt. Maar het fijnste eraan is dat ik niet meer hoef te denken “zie ik hem nog vandaag ?”.
 2. Eigen beslissingen, je maakt je eigen beslissingen of ja, ook samen. Maar je draagt die verantwoordelijkheid zelf. En dat is niet niks, en soms heb je ook echt nog back-up van je ouders nodig, maar het is wel gaaf om te doen
 3. Inrichten, je bepaalt zelf hoe het huis eruit ziet. Maak je er een zwijnenstal van of je houdt het netjes. Het is geheel aan jezelf ! Je schilderijen en foto’s hangen niet meer alleen in je kamer, maar je hangt ze door het hele huis. Je maakt het jouw grote kamer!
 4. Koken, hoewel het heel fijn was om gewoon aan te kunnen schuiven. En dat doen we nu ook nog regelmatig. Het is ook heel leuk om zelf te kokkerellen, en te eten waar je op dat moment zin in hebt. En je bord delen met 365 plates is ook heel leuk!
 5. Bezoek, ik vind het heerlijk als er familie of vrienden langs komen. Het poetsen vooraf vind ik een living hell, maar als er dan bezoek is vind ik geweldig. Ik ben heel trots op ons huisje, dus als er nieuwe dingen zijn laat ik dat het liefste gelijk zien aan familie.
 6. Voorraad, ja voorraad, ik vind het geniaal ! Ik heb nu 2 stellingen in de berging die ik langzamer zeker door aanbiedingen aan het vullen ben. Ik wil graag net zoals bij opa en oma een rij met potjes groente en flessen drinken.
Volg:

6 Reacties

 1. Dorothé
  februari 15, 2017 / 9:13 am

  Kleine meisjes worden groot xxx

  • Ballontraebay
   februari 15, 2017 / 4:13 pm

   Zeker weten! xxx

 2. oma
  februari 15, 2017 / 12:07 pm

  Ja Kelly, jij bent onderweg naar ongelooflijk veel ontdekkingen en naar je toekomst en je hebt zoveel hobby’s, dat hoort bij de jeugd. Er komt een tijd, dat je gaat kiezen “wat wel, wat niet”. en dan wordt alles rustiger. Maar geniet van alles wat je fijn vindt , succes ermee xx

  • Ballontraebay
   februari 15, 2017 / 4:12 pm

   Dank u wel oma ! Dat klopt als een bus! xx

 3. februari 15, 2017 / 2:58 pm

  Leuk artikel! Ik woon toevallig net een weekje samen en ben dus erg benieuwd naar hoe ik het samenwonen ga vinden hihi. Eerst maar even wennen aan het hele idee van samenwonen en dan hopelijk ruimte kunnen maken voor hele mooie momenten samen! Liefs x

  • Ballontraebay
   februari 15, 2017 / 4:12 pm

   Oeh dat is spannend ! Dan wens ik jullie heel veel geluk samen. Ik vond het in het begin even erg wennen, maar daarna was het alleen maar genieten. Ik hoop voor jou dat je snel gewend bent! Liefs x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: