20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Lifestyle – kerstmis decoratie inspiratie

kerstmis decoratie

De sint is onderweg naar Spanje, tijd voor kerstmis decoratie inspiratie! Over 2,5 week is het al zover, en het lijkt me heerlijk om dan het huis goed versierd te hebben. Lichtjes aan, kaarsjes aan, kerstboom opgetuigd en zo nog wat versieringen! En daarom ga ik vandaag wat kerstmis inspiratie met jullie delen ?

kerstmis decoratieZelf hebben we tot nu toe een kerstdorpje staan dat Kenneth wil laten groeien tot een kerstdorp. Echt heel erg leuk om in huis te hebben! Onze favoriet is de draaimolen met een heel moeilijk kijkend poppetje. En het eeuwig zoemend geluid dat het ding maakt. We hebben lichtjes aan het raam, die als je ze aanzet de tuin verlichten. En daarnaast vind je ons huis dan in een oogopslag. Voor de rest hebben we een sneeuwpopje, en onze verdere kaarsjes zoals altijd.

Het is dus eigenlijk niet zo heel veel wat we tot nu toe hebben staan. Daarom ging ik op Pinterest research doen naar andere toffe ideeën en daarbij stuitte ik hier op!

etagereDit lijkt me zo gezellig op tafel ! En het leukste lijkt me dan met een potje met cacao, een potje met thee, mokken, snoepjes, en wat kerstballen.

gevulde-vaasDeze vaas vind ik ook super leuk. Voor op de kast, of op de eettafel. Misschien is het ook gaaf om er wat lichtjes in te doen op batterij. Geeft zo een leuk sfeer effect !

kandelaarDit vind ik geweldig! Ik heb laatste een mooie kandelaar gekregen van een vriendin, en daar wil ik dit echt in gaan maken. Vind dat zo gaaf uitzien. Een mini dorpje, met misschien nog wel een mini coca cola vrachtwagen. I love it !

snow-globe-jarsDeze is net zo leuk! Voor in de keuken, om het daar ook wat te versieren.

Zelf knutselen is natuurlijk ook erg leuk. Ik kwam deze leuke DIY’s tegen waar ik eigenlijk ook nog wel mee aan de slag wil!

 

glitterpotjesIk weet niet of ik ze zou maken, aangezien mijn geduld, nul is momenteel. Maar gaaf vind ik ze wel! Als je erop klikt kom je bij de link voor de DIY.

kaarsenDit is simpel en leuk! Daarbij maak ik dan gebruik van de wijnglazen waaruit alleen mijn schoonmoeder een keer drinkt. Dus ideaal. Anders liggen ze ook alleen maar in en bak.

kerstsokDeze poppetjes zijn zo schattig ! Voor op de vensterbank of op het terrarium. Ik vind ze echt super leuk, en ze zijn niet moeilijk te maken volgens mij. Denk dat dit mij nog wel zou lukken.

kransDeze DIY vind ik echt heel tof. Lekker shiny, en met rood zou het nog goed in huis passen ook. En het mooiste vind ik toch dat het voor mij ook te maken valt! Ik hoop dat ik de tijd vind om deze te maken.

De bovenste foto is zelfgemaakt, de rest komt van Pinterest. Ik ga eens lekker freubelen aankomend weekend ! Vinden jullie het ook zo leuk om je huis nog extra te versieren in de kerstperiode ?

xxxkelly

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: