2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Lifestyle – Netflix

netflix

netflix“Mr. Sheffield !!!” “Miss Fine !!!!” de geweldige namen. De namen die ik iedere ochtend door de geluidsboxen van mijn tv hoor. Vaste prik kan ik je wel vertellen, een half uurtje wakker worden met een glimlach! Handig is Netflix.

Doordeweeks ben ik in de ochtend alleen en dan kruip ik mijn rode bank op met een dekentje over mij heen. Mijn honingbeker gevuld met yoghurt drank, mijn bordje met een boterham Nutella en dan de grote knop op de afstandsbediening van de tv. “Netflix”.

En dan hoef ik maar een klik omlaag te doen en dan staat hij op “The Nanny”. Een serie die ik met alle liefde en plezier al een lange tijd heb gevolgd en nu weer mee begonnen ben. Ik kwam het weer tegen, en daar was ik blij mee! Van kleins af aan ben ik gek op die serie, dus om mijn geheugen weer op te halen ben ik vanaf seizoen 1 aflevering 1 weer begonnen.

the-nanny

De brilliante butler Niles met zijn veel te scherpe en sarcastische grappen. Heerlijk! En dan vooral de grappen naar CC gericht. Ik zit hardop te lachen. En dan nog de momenten dat je door het huis “Miss Fine!!!” hoort en je weet dat er trammelant is. Of dat je “Mr. Sheffield !!!”  hoort en je weet dat de Fran Fine weer eens wat in haar hoofd heeft gehaald of wat probeert te regelen voor de kinderen.

Ik kan als ik wil er uren naar kijken, maar voor als nog hou ik het gewoon bij een ( en soms een paar) per dag. Dan blijft het leuk en start ik de dag met een glimlach. Het zorgt ervoor dat ik niet zoveel na hoeft te denken. En de Engelse humor doet me weer denken aan Engeland wat ik ook geweldig vind.

Verder heb ik niet echt series die ik kijk via Netflix. Wel heb ik al gekeken naar Jochem Meijer en  vond ik een gouden oude serie. Trollz! Een serie  die ik vroeger graag keek en ook spullen van verzamelde of met papier deed namaken.

Ik ben blij dat Kenneth een Netflix account heeft genomen. Het is heerlijk om de dag doelloos met een serie te beginnen, waarvan je weet dat je de serie ook kan zien. Alleen jammer dat The Nanny nog maar tot 14 december te kijken is.. Hopelijk kom ik binnenkort nog een andere leuke serie tegen voor wat variatie en ter vervanging. Iemand nog goede tips voor series om te volgen?

xxxkelly

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  december 8, 2016 / 8:13 am

  Golden Girls
  Married with children
  Happy Days (is jaren 50 style echt leuk)
  En
  Daar konen de schutters
  Wordt u al geholpen?
  Schone schijn (lol )

  • Ballontraebay
   december 8, 2016 / 7:14 pm

   Allemaal geweldig 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: