0   13
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Lifestyle- Primark wishlist januari

wishlist

De Primark is een van mijn favoriete winkels. Ik vind het leuk dat je voor weinig geld veel kan shoppen, en eens in de zoveel tijd doe ik dat dan ook graag ! De laatste keer dat ik bij de Primark ben geweest is toch alweer een half jaar terug. Laatst was ik aan het surfen op hun site, en het leek me leuk om een wishlist te delen!

De foto’s komen van de Primark website!

Allereerst deze onderbroeken! Ik ben geen groot fan van Pokémon, maar ik heb wel met de Pokémon go trend meegedaan. En vroeger was ik ook echt fan! Dus deze onderbroeken herrinneren mij aan de goede oude tijden. Links is mijn meest favoriete setje, dat ik echt nog hoop te scoren.

Om even in de Pokémon sferen te blijven, deze onesies vind ik echt geniaal. Ik heb nog geen onesie in huis, en ik denk ook niet dat deze er gaat komen. Maar ik vind deze echt super leuk ! Links is Pikachu en rechts Jigglypuf, voor als er iemand zou zijn die het niet weet.

En als laatste Pokémon item, wat niet mag ontbreken op deze wishlist, deze halve sokken. Ze zijn zo schattig ! Ik heb alleen zwarte sokken en ik heb er 7 van Snoopy. Een paar sokken met Pokémon zou ik best leuk vinden.

Qua kleren en accessoires zag ik niet heel veel moet ik zeggen. Dit truitje met rozen vond ik wel erg leuk! Het doet me denken aan paars long sleeve tshirt dat ik had vroeger. Met rozen om de polsen, die heb ik toen gekregen van opa en oma, en daar was ik heel trots op!

Cookiemonster, mijn voorbeeld! De meeste die mij kennen weten dat ik een echte zoetekauw ben. Ik hou van toetjes, chocolade, koekjes, cakejes, taart, in een all you can eat restaurant is dat echt mijn favoriete onderdeel. Samen met de sushi dan.

Dit pyjama shirt vind ik ook heel gaaf! Ik ben geen groot fan van Alice in Wonderland, maar dit shirt zou ik eigenlijk niet willen laten ontbreken in mijn kledingkast.

En dan had ik nog wat leuke accessoires voor in huis gezien! Stipt op 1 staat het remindersbord met Dory. Ik vind hem echt ge-wel-dig ! Met de kerst vond ik de lichtjes in huis erg gezellig. Een paar lichtjes terug hangen op een modernere manier zou ik niet erg vinden.

En dat was het eigenlijk alweer ! Toen ik op het idee kwam om dit te schrijven dacht ik echt een gigantische wishlist op te stellen, maar stiekem valt dat even tegen moet ik zeggen. Maar dat scheelt weer in de portemonnee! Binnenkort maar weer eens naar de Primark, in de hoop mijn wishlist te vervullen. Wat vinden jullie van dit lijstje ? Zien jullie wat leuks er tussen ?

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: