2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Quote- Maak alles vast met geniet-jes

geniet-jes

Vandaag heb ik een mooie quote voor jullie. Dat kan iedereen denk ik wel gebruiken op woensdag. Het gaat er in ieder geval om dat je alles vast maakt met geniet-jes. Dat zijn namelijk de mooiste herinneringen!

Geniet-jes

geniet-jes

Ja, de quote zegt het eigenlijk zelf al. Maar ik vind het dus heel belangrijk om alles vast te maken met geniet-jes. Van ieder moment dat ik mooi vind maak ik foto’s of schrijf ik het op om het te kunnen onthouden. Het vast te maken met zo’n geniet-je. Een grappige benaming! Ik vind die momenten namelijk heel belangrijk. Ze geven me namelijk energie. Zelfs als ik een groot deel van mijn to do lijst af heb plak ik hem het liefst vast met een geniet-je.

Ik schrijf natuurlijk over mijn dagelijks leven, dus ik kan het afgelopen jaar gewoon terug lezen en vaak of eigenlijk bijna altijd kan ik mijn gevoel van toen er terug bij op te roepen. Daar is een foto al voldoende voor. Wat dat aan gaat heb ik het geheugen van een mammoet. Maar goed, ik vind het dus heel belangrijk om te genieten, van de allerkleinste tot de allergrootste dingen. En te zorgen dat ik ze onthoud of op z’n minst herinner!

Geen idee wat ik eigenlijk hiermee wilde vertellen. Alleen dat ik hoop dat jullie ook alles vast maken met geniet-jes. Doen jullie dat?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 17, 2018 / 8:04 am

    “Genieten” , dat is ook het fijnste gevoel wat je kunt hebben. Gelukkig blijft dat ook langer in je geheugen, maar helaas is het leven niet alleen “genieten”. Iedereen komt moeilijke momenten tegen en dan kun je beter relativeren, als je ook veel leuke dingen meemaakt. Dat weet je zelf, hè Kelly! Fijne dag en geniet ervan, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: