2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Maandagmorgen, even wat positiviteit

Maandagmorgen, even wat positiviteit

En dan zit je wakker te worden en komt het idee “chips, er staat niks ingepland”. Maar dat lossen we vandaag even op met wat positiviteit op de maandagmorgen. Ik heb hem namelijk wel even nodig!

Even wat positiviteit voor de maandagmorgen!

Deze morgen heb ik een beetje opstartproblemen. Dat begon vannacht al, zo’n rot gevoel dat over je heen kruipt. Een gevoel van verdriet, angst en spanning. Nergens voor nodig, er is namelijk niks aan de hand, maar het bekruipt me. Buikpijn en kippenvel all over the place. Een beetje vervelend. Ik was mezelf dus aan het afleiden met  Youtube filmpjes en toen dacht ik “ik ga even vooruit schrijven voor morgen”. Maar jammer dan haha, er staat nog niet eens wat voor vandaag. Dat wilde ik toch wel graag en zo krijg je dan weer een spontaan artikeltje.

positiviteitBron: Pinterest 

Ik ging even op jacht naar iets leuks om over te schrijven en toen bedacht ik me dat ik beter over positiviteit iets kon zoeken. Dus Pinterest was mijn beste vriendje en dat geeft deze mooie plaatjes als resultaat. Of ja, mooie teksten!

Dus wat ik je eigenlijk wil zeggen, mocht je net zo’n ochtend hebben als ik, denk aan iets positiefs! Of bedenk iets positiefs om straks als je weer lekker thuis bent te gaan doen. En mocht je wakker worden met een dikke vette kater van het carnavallen, dan heb je het overduidelijk leuk gehad! Zo denk ik dat ik gewoon een dikke vette kater heb van een fijn weekend. Kun je hebben, is niks nieuws voor me en straks op het werk trekt het allemaal weer weg! Mooi dat ik zo’n tof weekend heb gehad en gelukkig is het ook zo weer weekend!

Voor vanavond heb ik een momentje bloggen, Zomer in Zeeland en een beetje lezen ingepland. Kijken of dat allemaal past ! Ik ben nog steeds bezig met bloggen, ondanks de rest wat ik allemaal wil en moet. En dat is toch best wel een applausje voor mezelf waard! Hey girl, you got this! En zo voel ik mij spontaan ook weer wat vrolijker.

Genoeg gepraat! Ik hoor graag wat positiefs van jou en ik wens je een hele fijne maandag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    februari 12, 2018 / 7:43 am

    Goed idee, Kelly! Positief denken en er vertrouwen in hebben. Het kan toch niet altijd weekend zijn, want dat zou je ook saai gaan vinden. Het één na het ander is gezonder. Succes vandaag, liefs oma xx

  2. Dorothé
    februari 12, 2018 / 8:26 am

    Nog even meis, en je kunt de tijd zelf indelen. Alles komt goed. Je kunt het toppertje xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: