2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Maandcolumn- Welkom september!

september

Het is 1 september, een nieuwe maand waarbij we weer meer dan genoeg mee gaan maken ! Een hele bijzondere maand, dat is zeker. Ook is het de maand voor Ballontraebay, want de vakantietijd zit er op. Tijd om eens vooruit te gaan blikken..

Ons neefje

Een van de belangrijkste dingen die staan te gebeuren is toch wel de geboorte van ons neefje. Met een beetje geluk wordt hij ergens in september geboren. Over 2 weken mogen we gaan aftellen ! Het is zo bijzonder om tante te mogen worden. Ik heb er ook onwijs veel zin in ! Natuurlijk ben ik al dit jaar suikertante geworden van ons nichtje. Maar nu word ik dan echt tante, en nee ik kan niet wachten!

1 jaar samenwonen

September is ook de maand waarbij Kenneth en ik weer een nieuwe mijlpaal hebben bereikt! Het is namelijk de maand dat we 1 jaar samenwonen. De beloofde barbecue hebben we verplaatst naar volgend jaar, aangezien de auto van Kenneth een behoorlijk bedrag aan kosten met zich mee bracht. Maar goed 1 jaar, pieken en dalen, frustraties en blijdschap, ik deel het allemaal deze maand!

Vakantieperiode voorbij

De vakantie is om! 28 augustus ben ik gestart en 1 september gaan we dan echt aan de slag. Het eindexamenjaar, een jaar waar ik niet echt naar uit kijk. Ik vind het eng, doodeng eigenlijk. Maar dat heeft verschillende oorzaken, dingen die ik je ook binnenkort uitleg, want hey daar is welkom september te kort voor !

Uit je comfortzone stappen

Life begins at the end of your comfortzone!

Vorige maand ben ik voor het eerst  bewust uit mijn comfortzone gestapt. Dat wil ik deze maand weer doen! Ik heb nog geen idee hoe, maar het is mijn doel om mij iedere maand uit te dagen wat nieuws te bereiken.  Dat kan heel klein zijn, of heel groot, net hoe het zich voor doet. Moet lukken!

September

september

Photo by Alisa Anton on Unsplash

September, ik ben onwijs benieuwd wat je gaat brengen! Hoe zal de eerste maand op school weer bevallen, groei ik weer een beetje meer met mijn dromen en het belangrijkste van alles.. laat ons neefje zich zien, of komt hij toch ietsje over de uitgerekende datum?! Ik ben benieuwd!

Wat staat er bij jullie op de planning voor september?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    september 1, 2017 / 6:39 pm

    je raadt het al, natuurlijk ook op de eerste plaats de baby van Mandy en Jordy, voor ons is het ons eerste “achterkleinkindje”! Verder volgen we het wel en wee van onze kleinkinderen, daar ben je er ook één van!
    We wensen jou dan ook heel veel succes op school, maar ook bij alles wat je onderneemt. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: