2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Wat meer afwisseling op Bij Zus

afwisseling

Zoals jullie het denk ik wel in de gaten hadden krijg ik het niet voor elkaar om dagelijks 2 artikelen online te zetten. Maar ik heb wel andere dingen die ik ook wil delen. Dus het is tijd voor afwisseling!

afwisseling

Een keer per dag

Momenteel deel ik bijna iedere dag alleen een dagboek. Dat vind ik super leuk om te doen. Maar er is natuurlijk veel meer dat ik graag met jullie zou willen delen. Alleen is het voor mij momenteel heel moeilijk om dit te combineren. Het is best wel wat werk om een goede en leuke blogpost te schrijven. In combinatie met school, huishouden en al het touren wat ik doordeweeks doe moet ik her en der keuzes maken. En zo kwam er spontaan een idee in mij op!

Afwisseling

Ik ga wat meer afwisseling brengen in het uploaden. Om de dag verschijnt er een dagboek of een ander artikel online. Dus morgen komt er een dagboek en zaterdag een ander soort artikel. En in die volgorde gaan we dan verder. Zo hoop ik wat meer te kunnen delen dan alleen mijn dag en hou ik voldoende tijd over om alles te combineren.

Ik wil heel veel, maar als je iets wilt opbouwen moet je jezelf daar ook de ruimte voor geven. En die ruimte krijg ik als ik weet dat ik iedere dag mijn doel haal. Dat doel moet realistisch zijn. Maar 2 artikelen, een opleiding, familie, je huishouden en al het andere spontane wat erbij komt is niet te combineren. Ook niet met stage straks. Als ik dan 1 keer per dag een tof artikel kan plaatsen maakt me dat gelukkig.

Tevreden

Ik heb er in ieder geval een tevreden gevoel bij en het geeft me momenteel veel meer rust. En dat is waar ik naar op zoek ben. Ik ben heel ambitieus en wil zoveel mogelijk eruit halen wat erin zit. Maar positieve energie kost ook energie. Dus pas op de plaats, want over de grens ben ik nu al veel te vaak gegaan.

Het is gewoon tijd voor afwisseling en tijd om mijn doelen realistisch en haalbaar te maken. Dan komt de rest vanzelf! Morgen dus een dagboek..

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: