2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

De meest bekeken artikelen van 2017

bekeken

Als laatste terugblik op 2017 wilde ik nog eens even bekijken welke artikelen het meest bekeken zijn. Er zijn een hoop artikelen bekeken, maar een aantal springen er toch echt uit. En die deel ik heel graag met je.

nr. 1 meest bekeken artikel: Review my journal agenda

Geloof het of niet, maar de review over de My Journal agenda is het meest bekeken afgelopen jaar. Misschien komt het omdat er niet zo heel veel reviews over deze agenda te vinden zijn en zijn gemaakt. Ik vind het in ieder geval wel tof om te zien dat het werk dat ik er in heb gestoken gewaardeerd wordt !

nr. 2: Hotspot Steakhouse Grubbenvorst

Op nummer 2 staat Steakhouse Grubbenvorst. En stiekem had ik dat wel gedacht, omdat het artikel voor mijn doen veel is gedeeld. Super tof! Ik was en ben ontzettend trots op dat artikel en ik vond het heel erg leuk om te maken. Ik kom nog steeds erg graag bij Steakhouse Grubbenvorst. En het is en blijft een dikke aanrader.

nr. 3: Welkom Olaf

Mijn lieve kleine neefje Olaf, de dag dat hij geboren werd schreef ik dit artikel. Toen we terug kwamen van ons bezoek aan ze. Ik kon niet wachten om te delen dat hij onderweg was en ik kon al helemaal niet wachten op het schrijven dat hij er was. Zo bang dat hij pas kwam als wij in Engeland waren haha. Gelukkig kwam hij een weekje eerder. Een hele bijzondere dag! Het artikel dat ik tante zou worden staat ook in de top 10, heel speciaal.

nr. 4: Kelly’s cup of tea Gezinsuitbreiding

Tja dit was misschien een kleine clickbait. Het ging er meer om dat we onze Kiko gingen halen haha. Dat was onze gezinsuitbreiding haha. Ik vond het wel grappig, want zelfs een klasgenoot kwam naar me toe om te zeggen dat hij die link aan moest klikken. Dat die kleine Kiko uiteindelijk een beestje is met een heel eigen karakter en inderdaad echt een toevoeging bij ons, dat wist niemand haha.

nr. 5: Nieuwe hobby: bullet journalling

bullet journal

En de laatste is het artikel dat ik begon met een nieuwe hobby! Bullet journalling. Ik schreef over dat ik een Leuchtturm had gekocht en wat voor ideeën ik allemaal had met het boekje. Ik wilde er een agenda van maken, maar ook leuke dingen in noteren. Nu heb ik er al weken niks mee gedaan, maar ik wil er mijn ideeën boekje van gaan maken. Kijken of dat lukt!

Ik vind het ontzettend tof dat alles wat ik leuk vind om te delen ook hier tussen staat. Een stukje lifestyle, een stukje food, een stukje hobby’s maar ook gewoon mijn leventje. Super leuk, en ik hoop dat als ik volgend jaar weer zo’n overzicht maak ik zo’n zelfde conclusie kan trekken. 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 7, 2018 / 4:55 pm

    een tevreden schrijfstertje, dat is heel mooi, want je gaat ervoor! Ook leuk, dat je de meest bekeken artikelen bekend maakt. Succes in 2018, een fijne avond nog en een leuke schooldag voor morgen. Groetjes… oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: