2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Met me meekijken onder de Bij Zus loep

loep

Lieve help, het is gewoon augustus. Als een razende reporter vliegen de dagen ook aan mij voorbij. Het liefst zou ik even stil staan, héél even op de rem, maar dat gaat niet, we vliegen gewoon op links en door. Alhoewel, hier kan het wel, om even onder de Bij Zus loep te kijken.

Zo bijzonder wat Bij Zus brengt

Als de razende reporter van mijn eigen leven neem ik elke dag in mij op. Aan het eind van de dag maak ik daar vervolgens een dag verslag van via Instagram- en Facebook stories. De ene dag is het meer en de volgende dag is het weer minder. Volledig afhankelijk van hoe mijn dag was, hoe mijn moodswings waren en in hoeverre ik mijn zakcomputer in bereik had. Maar het mooie ervan is dat er dus ook elke dag naar dat verslagje gekeken wordt. Ik vind het zo bijzonder om te zien dat er iedere dag mensen zijn die mijn Bij Zus avonturen bekijken. Soms met lieve berichtjes toe! Geweldig!

Even onder de Bij Zus loep kijken

En dan is er nog mijn blog. Waar jij je nu op bevind. Mijn trots waar ik inmiddels al ruim 6 jaar aan werk. Wel onder verschillende namen, maar toch. 6 jaar van lief en leed delen op het wereld wijde web. En met de tijd dat ik veranderde, veranderde ook mijn blog met mij mee. Zo ook nu. Ik merk dat ik het vooral heel leuk vind om als een soort columniste over mijn leven te schrijven. De mooie hoogtes en de uitdagende dalen. Van heel diepgaand tot lekker luchtig. Gewoon schrijven over waar ik me op dat moment mee bezig houd. Met hoe ik mijn blog had ingedeeld voelde ik die ruimte niet meer. Alsof ik muur vast zat. En dat is nu eigenlijk wat je net niet moet hebben.

Een visualisatie van mijn Bij Zus huis

thee

Dus heb ik mijn Bij Zus huis opgeruimd en de kamers opnieuw ingedeeld! Zo bevind je je nu bij mij in de tuinkamer. Die ik me visualiseer als een gezellige ruimte met een grote pot thee in het midden van een ronde tafel. Van die gezellige mokken erbij en natuurlijk een stukje vlaai. Er is niet veel ruimte, maar door de witte muren lijkt het toch heel ruimtelijk. De planten en metalen bordjes aan de muur kleden het geheel af. Een fijne plek! Daarnaast is de theepot ook nog steeds gevuld met vragen om beantwoord te worden. Die vind je in de menubalk onder theeleuten! Dat is namelijk ook een onderdeel waarbij je lekker kan schrijven als een soort columniste. En dan hebben we nog de zolder. Waar ik je die hier in huis niet gauw zou laten zien, mag je die op de Bij Zus zolder helemaal uitpluizen. Hier staan namelijk alle andere dierbare, inspirerende en amuserende blogposts. Weg doen is geen optie, dus bewaar ik ze daar op de zolder.

Het blogschema de Maas in

loep

Wat ik verder nog wil vertellen op deze eerste dag van augustus is dat ik hiermee ook mijn blogschema de Maas in gooi. Schrijven vanuit mijn gevoel gaat mij veel beter af dan elke week met een vast patroon werken. Een lange tijd heb ik elke week, en zelfs een periode dagelijks, een dagboek bijgehouden en gedeeld. Daar heb ik enorm van genoten. Ik koester die dagboeken! Maar ik merk dat met het leven wat ik nu leef en de dingen die er op mijn pad komen die dagboeken niet meer tot zijn recht komen. Ik wil me gaan focussen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Als er een dag is die ik in geuren en kleuren met jullie wil delen, om wat voor reden dan ook, doe ik dat toch. Ook als die dag eerder een hoosbui is dan zonneschijn. Want dan schrijf ik vanuit mijn gevoel. De ene week staat er misschien elke dag een blogpost online en de andere week weer even niets.

Vind ik dat moeilijk? Jazeker! Ik heb namelijk geleerd dat je door consistent te zijn een groter bereik bouwt. Dat je dan sneller gevonden wordt. Dat je blog dan beter groeit en dat is uiteindelijk nog steeds een hele grote wens. Maar ik doe het op mijn manier. Want ik weet zeker dat je me wel vinden zal als je me nodig hebt, dat die theepot vanzelf te klein gaat worden en ik nog meer mokken mag aanschaffen. Het is een kwestie van vertrouwen en loslaten.

Wat ik nu precies met deze eerste blog van augustus wil bereiken weet ik niet. Ik heb mijn hart op dit vlak weer even gelucht en dat doet goed. Ik ben de drempel weer over. Wie lust er nog een kopje thee?

Veel liefs,
Kelly

Volg Bij Zus ook op InstagramFacebook of Pinterest om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 2, 2021 / 6:48 pm

    mooi geschreven Kelly en wat een leuke foto met Olaf! Verstandig om te schrijven als het je uitkomt! groetjes van opa en oma……..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: