2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Met mijn schoenen in de knoop, nieuwe Nikes!

knoop

Schoenen heb ik altijd geweldig gevonden! Ik heb er dan ook best wel wat versleten. Tot ik de wandelvierdaagse naar mijn MBO opleiding begon te lopen. Toen raakte de veters in de knoop!

Mijn schoenen verleden

Al mijn hele leven ben ik gek op schoenen. Ik kan me nog een mooi zwart paar sneakers herinneren dat volgens mij van The Pussycat Dolls collectie kwam bij Van Haren. Dat gaat trouwens, way, way, way back. Ik vond het heerlijk om alleen al te snuffelen tussen de verschillende schoenen. En als er dan een paar kapot was kreeg ik nieuwe.

Tot ik ze uiteraard zelf ging kopen! Ik heb zoveel verschillende schoenen gehad. Op een gegeven moment, toen ik naar mijn MBO opleiding ging, moest ik enorm veel gaan lopen. Naar de bus, naar school, terug naar de bus, terug naar huis. Het waren aardig wat kilometers, dus nam ik een paar Nikes. En toen ben ik gezwicht. Ik kocht een paar Nike Air Max en die hielden het zo lang zonder pijn!

knoop

Ik heb het nog een paar keer geprobeerd hoor.. Op hakken naar school of met andere schoenen. Maar iedere keer kwam ik van de koude kermis thuis, of ja koude kermis, het waren meer oververhitte voeten. De tweede dag op de opleiding moest ik bij de Appie in de buurt pleisters halen om mijn hele voet te beplakken. En een tijd later heb ik een dag praktisch op sokken door de gang gelopen. Toen heb ik eigenlijk gezworen altijd bij Nike te blijven, is me overigens toen niet helemaal gelukt, maar je raad het al.. Ik werd weer net zo hard gestraft. Het enige merk waar ik ook prima op kan lopen zijn All Stars. Dat gaat goed! Maar dat zijn voor mij lente/zomerschoenen.

In de knoop met mijn schoenen

knoop

Een tijdje terug had ik mijn veters weer in de knoop en had ik nieuwe schoenen nodig! Alle Nikes waren op de hond. Gaten in de zolen, scheuren aan de zijkant en het water liep tijdens het lopen naar binnen. Een paar was gekrompen door het drogen in de zon en zo hield ik maar weinig over. Om de een of andere reden wilde ik graag Skechers uitproberen. Want die liepen zo lekker! Dus bij de Van Haren haalde ik een fijn paar Skechers. Ze liepen heerlijk, blaren heb ik ook zeker niet gehad, maar ze zaten te los. Het waren meer instappers kwam ik achter en bij iedere verkeerde stap verzwikte ik mijn enkel. Zo vervelend! Daarnaast ging er ergens iets mis, want ik kreeg een gat aan de bovenkant. Als ik mijn voet in de schoen optilde zat ik soms even vast. En het toppunt kwam tijdens de flinke regenbuien! Mijn schoenen waren niet waterproof! Dus toen zaten mijn veters weer in de knoop..

Terug naar Nike

Ik heb het even geprobeerd vol te houden, maar ik was er klaar mee. Een nieuw paar schoenen was nu gewoon echt nodig. Ik twijfelde nog even voor Adidas te gaan, maar ik hoorde dat het voetbed van de Nike simpelweg veel fijner was bij veel lopen. En wat doet Annie van de post, héél veel lopen! Dus ik ging op jacht naar een fijn paar Nikes. En uiteindelijk vond ik ze. Oké, ik vond er een hele hoop, maar dat feestje ging niet door. Ik werk dan wel bij een koninklijk bedrijf, maar mijn loon is dat verre van. Ik koos de Nike WMNS Air Force 1 ’07 ess platinum. En ze lopen heerlijk! Zoals ik gewend ben! Het gewicht is wel weer even wennen, zo’n blok aan mijn voeten. Maar mijn veters zijn in ieder geval uit de knoop en ik ben blij!

In het vervolg koop ik geen andere sneakers meer dan Nike. Of het moet een paar zijn dat niet voor het werk bestemd is.. Kel, daar ga je weer! Hebben jullie dat ook met schoenen? Ik wil trouwens graag opa en oma bedanken voor de inspiratie omtrent de titel! Dank jullie wel!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 13, 2019 / 5:42 pm

    Leuk om te lezen. Kelly. Je hebt weer fijne schoenen, waar je mee uit de voeten kunt en voorlopig raak je er niet mee in de knoop. Goeie schoenen is een must, want als je niet goed uit de voeten kunt, merk je pas wat dat is. Nog een fijne avond, de morgen was heel snel voorbij, maar.. super gezellig! Groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: