2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn avondroutine (+hoofdkussen review)

avondroutine

Zoals jullie weten ben ik gek op spontaniteit en gek op vrije tijd. Toch zit er in de avond een soort van routine in! Die avondroutine ga ik delen. En ik laat je een hoofdkussen zien die ik heb gekregen!

Mijn avondroutine

Goed, mijn avondroutine start in principe om half 6. Dan ben ik klaar met werken, klok ik uit en rijd ik naar huis. Dat duurt een 20 minuten, afhankelijk van de file. Eenmaal thuis ren ik meestal naar de wc, omdat ik op het werk dan geen zin meer had om te gaan. En daarna kan ik op mijn gemakje aan het avondeten beginnen. Of Kenneth en ik samen eten is vaak verschillend, de ene week eten we elke dag samen, de andere week misschien 1 of 2 keer. Dat is ook afhankelijk van of het een voetbalavond is of niet, maar vandaag gaan we even uit van niet !

Na het avondeten doe ik vaak de afwas, een klusje dat ik niet graag doe, maar het moet gebeuren. Op vrijdag of zaterdag wil ik dat nog wel eens uitstellen naar de ochtend erna, maar daarmee heb ik mijzelf altijd in de vingers. Want dan heb ik nog steeds geen zin. Na het afwassen duik ik de bank op met de laptop. Meestal schrijf ik dan, zoek inspiratie of scroll doelloos rond. Ondertussen kijk ik ook tv en dat kan gewoon een zender zijn of op Youtube.

Rond 9 uur is de avond zo goed als om. Vaak smeer ik de boterhammen voor Kenneth en mij. En daarna gaan we naar boven. Ik verzorg me, kleed me uit en daarna kruip ik het bed in. Voorheen had ik een heel groot hoofdkussen, dat kwam omdat ik er 3 kussens in had gestopt. Anders kon ik echt niet slapen.. Nu lig ik op een dikker hoofdkussen, maar wel stukken beter voor mijn nek. Ik zal je er na mijn routine meer over vertellen. Als ik lig neem ik een leesboek erbij en lees ik een paar bladzijdes tot ik moe wordt. De telefoon probeer ik niet meer aan te raken, omdat ik ontzettend overprikkeld ben door het werk. Hiermee probeer ik af te schakelen. Eenmaal moe gaat de lamp uit en is het tijd om te slapen.

Silvano Grando hoofdkussen

Bedden.nl benaderde mij of het me leuk leek een hoofdkussen te reviewen. Na ruim 7 jaar op 3 kussens te hebben geslapen die hun vulling wel kwijt waren vond ik het een mooi moment om eens een nieuw kussen een kans te bieden. Ik ben nogal gehecht aan het 3 kussen concept en Kenneth’s arm als kussen, maar het werd wel tijd voor nieuw.

Ik werd geholpen door Marceline om het best passende hoofdkussen bij mij te vinden. Uiteindelijk kwamen we bij het Silvano Grando hoofdkussen uit in medium. De informatie over het hoofdkussen zelf zie je in bovenstaand filmpje. Ik vind het een heel fijn kussen, het was in het begin even wennen, maar nu lig ik er zelfs beter op als op mijn vorige kussen.

Het kussen kwam in een mooie tas, dat gaf een heel luxe gevoel. Daarnaast is de sloop ook wasbaar. De kwaliteit is overduidelijk goed, dat voel en zie je. En ik kan alleen maar lof spreken over het hoofdkussen. In het begin had je er nog een beetje een latex geurtje aan, dat kwam door de nieuwigheid en het feit dat er latex materiaal in zit. Die geur is inmiddels helemaal verdwenen. En dat was ook eigenlijk het enige waar ik over iets te zeuren had. Hij kost normaal €139,95 , maar momenteel €99,95. Een flink bedrag, maar daar krijg je wel echt kwaliteit voor terug.

hoofdkussen

Zo dat was dan mijn avondroutine en tevens ook de review over het Silvano Grando hoofdkussen. Ik vond het in ieder geval erg leuk om te schrijven en ik ben heel benieuwd naar wat jou avondroutine is! Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn ochtendroutine, die vind je ook op Bij Zus.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 29, 2018 / 8:18 am

    wij kennen de Sylvana kussens ook, hebben er ook al verschillende gehad. Ze zijn goed, en behouden ook de stevigheid. ’s Avonds houden we van rust voor het naar bed gaan en zeker niet te laat aan de computer, het kan je uit de slaap houden. De televisie staat wel altijd aan, voor journaal en weer. Een fijne dag Kelly, oeps te lang? groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: