2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn Bij Zus softshell jas

Mijn Bij Zus softshell jas

Al langere tijd had ik een softshell jas op het oog. Een die weliswaar bedrukt moest worden met het logo van Bij Zus. Maar vind maar eens een fijne firma die voor een redelijke prijs één jas maakt. Gelukkig vonden we er uiteindelijk een.

Mijn softshell jas

Op een woensdagavond besloot ik weer eens op jacht te gaan. Ik vond een website, maar bestellen deed ik hem toch nog niet. Het idee was om hem te bestellen en dan aan te doen op mijn laatste dag. Maar ik was er al wat laat mee, dus ik liet het voor wat het was. Kenneth had ondertussen al in de gaten dat ik op jacht was en daar had ik geluk mee. “Hoezo?” hoor ik je dan denken. Nou op een van de Facebook pagina`s voor chauffeurs deelde Stickerkado haar jassen.

Kenneth nam contact met haar op en zo kwam na wat heen en weer berichtjes te hebben gestuurd het ontwerp tot stand. Ik was er blij mee, dus zo gezegd zo gedaan. Ik koos voor een 1 kleurig ontwerp op een zwarte softshell jas in maatje XL. Daar vroeg ze €65,- voor wat ik zelf een hele fijne prijs vind voor zo’n jas. Met ongeveer 10 dagen zou ik hem in huis hebben. Prima! Nog geen week later had ze de jas al gedeeld op Facebook en was hij al verstuurd. Yes!

Hij kwam in een stevige plastic zak binnen. En het resultaat mag er naar mijn mening echt wezen! Een hele fijne stevige jas met een beetje een fleece voering van binnen. 2 zakken om wat in te stoppen en op zowel de voor als achterzijde mijn logo met bij-zus.nl. Perfect! En het geld helemaal waard. Tipje, mij past de jas precies, mocht je liever wat meer ruimte hebben raad ik je een maatje groter aan.

Ik ben heel enthousiast geworden over Stickerkado en ik raad je echt aan eens een kijkje daar te nemen. Ze verkopen er namelijk nog veel meer dan alleen jassen. Ik ben over meer dingen aan het denken om nog te laten maken, maar dat komt nog wel.

Handig hoe Facebook je soms kan leiden naar hele fijne webshops. Had jij al eens van Stickerkado gehoord ? En heb jij een softshell jas?

Ik zou het heel leuk vinden als je Bij Zus ook komt volgen via InstagramFacebook of Pinterest!

Volg:

3 Reacties

 1. Miranda Verhaar
  november 7, 2018 / 7:26 am

  Wat een super leuk stukje over de jas, over Stickerkado en over hoe je het hebt beleeft! Fijn dat ik je kon helpen, was leuk om te doen! Wie weet tot later!!
  Liefs Miranda, van Stickerkado

  • BijZus
   Auteur
   november 7, 2018 / 7:36 am

   Dankjewel! Ben er erg blij mee. Zeker tot later!! Liefs

 2. oma
  november 7, 2018 / 12:05 pm

  Leuk idee Kelly, voor- en achterop je logo van “bij Zus”. En reclame voor Miranda van Stickerkado. En fleecevoering, dan is het een warm jasje. Succes ermee, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: