2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Column – Mijn dierbare kledingstukken

dierbare kledingstukken

Laat ik het vandaag eens over een ander onderwerp hebben, kleren! Iets waar ik, buiten de shoplogs dan, niet over schrijf. En niet zomaar kleren,  dierbare kledingstukken! Het is een stoffen bodywarmer, een t-shirtje en een trui. 3 dingen waar ik al lang en breed niet meer in pas, maar mij wel van waarde zijn en ik met alle liefde bewaar!

Het t-shirtje is er eentje in maat … Ik denk dat ik een jaar of 8 was toen ik hem droeg. Papa was (en nog steeds) gek op F1. We gingen regelmatig naar een cd winkel, waarin achter een klein winkeltje zat met F1 wagens voor op een racebaan. Heel gezellig! En alhoewel ik niet weet of ik hem daar heb gekregen, het doet me er wel aan denken. In die zelfde winkel kocht vroeger namelijk ook al mijn cd’s en singles. Mooie tijd en een truitje waar ik trots op ben. En hij is ook heel schattig!

De stoffen bodywarmer heb ik voor een verjaardag gekregen van opa en oma. Ik kan me nog perfect herinneren dat ik samen met hun ging winkelen voor mijn verjaardag! De bodywarmer was liefde op het eerste gezicht, ik vond hem fantastisch. De poedel, perfect, want ik hou van honden. Het stofje, ik weet niet waarom maar still love it. En natuurlijk de appelbol eten, want boven in de winkel hadden ze een restaurantje ;). Mooie herinnering!

En de laatste is een trui met een Engelse Cocker Spaniel op. De trui deed ik vaak aan naar shows, sterker nog daarin heb ik zelf nog een keer show gelopen en de 3e plaats gehaald! De allereerste keer dat ik het deed, en nog steeds ben ik er trots op. Alleen met de trui had ik een haat liefde verhouding. Het zit namelijk zo, met de shows lopen vond ik hem heel gaaf. Maar daarna vond ik hem zo raar en hij had van die mouwen waarin je armen zo groot leken. Maar nu vind ik hem geweldig, en ben ik blij dat ik hem nooit heb weg gedaan!

Zo dat waren mijn 3 kledingstukken waarvoor ik (veel) te groot ben en waar ik mooie herinneringen aan heb! Ik ben wel benieuwd, hebben jullie ook een kledingstuk waar jullie te groot voor zijn maar wel hebben bewaard ?

Volg:

3 Reacties

  1. oma
    januari 27, 2017 / 8:09 am

    mooi geschreven Kelly, dat bewaren heb je van geen vreemde, van sommige stukken kan ik ook geen afscheid nemen en dan geef ik ze liever weg, want als je blijft bewaren, heb je zo een kleerkast vol kleding, wat je niet meer draagt. Het heeft vaak emotionele waarde! xx opa en oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: