20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Mijn Eeyore kerstoutfit

Mijn Eeyore kerstoutfit

Vandaag heb ik weer een leuke outfit voor jullie, tenminste, ik vind hem leuk. Ik scoorde bij Boohoo een super toffe kersttrui met Eeyore op. En die ga ik vandaag tot een leuke kerstoutfit omtoveren. 

Mijn Eeyore trui

Eeyore

Toen ik laatst op Instagram aan het struinen was, eigenlijk zoals wel vaker, kwam ik een onwijs toffe trui tegen. Ik was op slag verliefd en moest en zou hem hebben. Een kersttrui van Winnie the Pooh! En toen ik verder ging struinen naar meer kwam ik de uiteindelijke trui tegen. Een trui met Eeyore op, mijn favoriete Winnie the Pooh figuur. De tekst erop vind ik geniaal en met het feit dat hij maar een tientje kostte nam ik de proef op de som. En met geluk, want hij paste! Alleen, het bleek een croptop te zijn. Dus dan ga je op jacht naar oplossingen en ik denk dat ik hem wel heb gevonden.

Wat is de oplossing?

Een hele tijd geleden kocht ik op Bonprix een witte blouse. Tijd om die te gaan gebruiken! Ik besloot om mijn Eeyore trui over de blouse aan te trekken. Zo ontstond een feestelijk casual geheel, ideaal voor de kerst. Onder het bovenste deel draag ik een zwarte highwaist tregging. Ook van Boohoo! Een broek zoals die van de H&M, maar dan uit Engeland. En als schoenen natuurlijk de fijne enkellaarsjes van Skechers. Ik fleur het geheel nog op met mijn sieraden, een wat kleurrijkere make-up look en wellicht dat ik mijn nagels nog lak.

Zo heb je met weinig gewoon een onwijs leuke kerst look als je het mij vraagt. Maar ook voor zo is deze look ontzettend leuk. Hoewel ik dan denk ik niet mijn Eeyore trui aan zou doen. Aangezien die echt voor kerst is.

Weet jij al wat je zal dragen tijdens de kerst? Feestelijk, casual, of misschien wel helemaal iets anders?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    december 23, 2018 / 9:23 am

    geweldig die outfit van je vooral de trui echt gaaf ga daar ook eens kijken fijne Kerstdagen en een gezond 2019 knuf Tante Chris

  2. oma
    december 23, 2018 / 9:31 am

    een mooi geheel Kelly en zwart staat je ook heel goed. Ik heb nog niet gedacht over de kleding met Kerst, we hebben genoeg in de kast! Toen ik jong was, kon ik er ook van tevoren over denken. In ieder geval een heel mooie kerst samen met Kenneth en je familie! Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: