2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn favoriete films en series

films

Het is wereld televisiedag. Echt waar, ik wist niet eens dat het bestond. Maar ik vond het wel grappig en daarom leek het me leuk om er een beetje aandacht aan te besteden. Dus in dit artikel deel ik mijn favoriete films en series met je.

Favoriete series

Mijn favoriete series zijn vooral van die gouden oude. Voorheen keek ik ontzettend graag naar ‘Het zonnetje in huis’, ‘Samsam’, ‘Vrienden voor het leven’ en Kees & Co. Die kwamen een paar jaar geleden nog op Comedy Central Family en dat vond ik altijd geweldig. Ik ben dan ook blij dat er weer een nieuwe Kees & Co gaat komen. Can’t wait! Daarnaast vond ik de Pfaffs altijd ge-wel-dig. Die moest en zou ik zien. Het half uur van te voren kwam meestal Dad’s Army. Een serie over Engelse soldaten, hilarisch. En ik keek graag naar ‘Are you being served?’. Die serie doet me denken aan de tijd bij opa. Als we hem zijn eten kwamen brengen keken we dat vaker. Mooie tijd! Wat ik ook altijd erg leuk vond was ‘The Nanny’. Een serie over nanny Fran Fine. Zo leuk. 

Maar echt de series van nu, die wat je op Netflix kan zien, ja die volg ik dan weer niet. Ik heb Z-nation met Kenneth gekeken, dat vond ik wel leuk en heel spannend. Maar voor de rest kan ik me er nog steeds niet echt voor zitten. Mocht je leuke weten die een beetje passen bij het soort wat ik dus wel vaker kijk, dan let me know!

Favoriete films

films

In tegenstelling tot de series zijn er best wel veel films die ik graag kijk. Ik ben fan van de romantische komedies. Die vind ik heerlijk om te kijken. Een beetje zwijmel en een beetje humor. Voorbeelden van wat ik echt leuk vind zijn ‘The Holiday’, ‘Notting Hill’, ‘Maid in Manhatten’, ‘My Big Fat Greek Wedding 1 & 2’ en de Bridget Jones reeks, waarvan vooral 3 echt een topper is. Zo’n films vind ik echt leuk om te kijken.

Films met veel muziek vind ik ook tof. Zo ben ik een Step Up liefhebber en de films van Honey vind ik ook mooi. Maar ook de Pitch perfect films vind ik erg leuk. En Grease, maar wie vind Grease nou niet leuk?

fantastic beasts

Qua spannende films vind ik Pirates of the Carribean heel erg tof. Ik heb een fase gehad dat ik gek was op doodshoofdjes door deze film. Maar dan hebben we het over ongeveer 10 jaar geleden. Inmiddels durf ik ook wel te zeggen dat ik de films van Harry Potter erg tof vind! Ik heb er lang weinig mee gehad. Maar nu Jill en Kenneth er veel mee bezig zijn en ik wel mee moet kijken ben ik toch aangestoken. Ze zijn gaaf! Mijn favorieten zijn deel 1, deel 4 en deel 8.2. En de Fantastic Beasts films vind ik ook aanraders.

En dan heb je nog de prachtige Disney/ Pixar films en animatiefilms. Daarvan zijn er maar weinig waar ik niks aan vind. Maar om je een beeld te geven van wat ik mooi vind. Moana vind ik prachtig, de boodschap is zo mooi. Christopher Robin en Winnie the Pooh vind ik ook machtig mooi.  Daarnaast vind ik Finding Dory erg leuk, Frozen uiteraard en ook Cars vind ik humor. En dan heb je nog films als de Minions en Boss Baby, geweldig!

Natuurlijk heb ik ook nog favoriete kerstfilms, maar die houd je van me tegoed. Welke films kijk jij graag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  november 21, 2018 / 8:21 am

  wij gaan nu snel richting Kerstmis en daarna gaan de dagen weer lengen, daar kan niemand aan tornen!
  Geniet ervan, groetjes oma

 2. Dorothé
  november 21, 2018 / 7:02 pm

  Mooie films die je noemt. Echte aanraders meis. Ik had er ook nog nooit van gehoord. Wereld televisie dag.
  Het is niet meer uit ons leven te denken. Te bedenken dat je eind 50er begin 60er jaren had niet iedereen een tv. Nu niet voor te stellen. En in zwart witwe wisten niet beter jaren alleen Nl 1 2 en 3lol.voor n film moest je naar de bios (ook gezellig) nee geef mij maar dit. Folms op de buis en als er niets op is huppakee:netflix.
  Gezellig met koffie en chocomel voor de buis.
  xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: