20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Mijn favoriete hotspots in Brighton

hotspots

Toen ik in Engeland was leek het me leuk om wat hotspots te ontdekken, zodat ik deze kon delen met jullie! Van de Brighton pier tot Oliver’s brighton, ik laat  je mijn favorieten zien.

Mijn favoriete hotspots

Brighton pier

brighton

Dat ik gek ben op de pier van Brighton hoef ik niemand meer te vertellen. Het heeft een prachtig uitzicht, hele leuke stoeltjes, fotografie proof en er valt meer dan genoeg te beleven. De gokhallen, de glijbaan en alle andere dingen. Oh en de eetkraampjes, ook zo leuk!

Choccy woccy doodah

Choccy woccy doodah is vooral bekend van TLC mocht je het nog niet weten. En nouja het is gewoon de geweldigste chocolaterie. Hun taarten die ze volledig met chocolade maken zijn prachtig!

The Lanes

hotspots

Choccy woccy doodah ligt in de Lanes. Maar de Lanes op zich zijn ook echt een hotspot. De kleine lieve schattige tentjes. Er liggen onwijs veel sieradenwinkels, die zijn voor mij niet interessant. Maar de sfeer die het geeft wel. Net alsof je je in Diagon Alley bevind, de winkelstraat van Harry Potter.

JBs American Dinner

Vorig jaar wilde we hier al gaan eten, maar hebben we het niet gedaan. Dit jaar wel en het is er echt super! Het eten is zalig, onwijs veel keus en het ziet er tof uit. Maar ook het restaurant is echt helemaal in jaren 50 sferen. De banken, de tafels, alles aan de muur, ik zou het zo mee naar huis willen nemen. Een aanrader om wat te gaan drinken en/of eten!

ShakeAway Brighton

ShakeAway Brighton is een heel tof tentje als je graag een aparte milkshake wilt drinken. Je krijgt er milkshakes in allerlei gekke smaken en toffe toppings! Maar ook voor frozen yoghurt met lekkere toppings kun je er goed terecht. Echt een heerlijke verkoeling op een warme dag!

Oliver’s Brighton

En dan de laatste voor nu. Oliver’s Brighton! Of je nu een Harry Potter fan bent of niet, het is echt een kijkje waard! Een magische winkel waar je je in waant. Ze verkopen er allerlei Harry Potter goodies die echt alleen al het kijken waard zijn. Ook is het leuk om met de verkoper een kort praatje te maken. Het is namelijk mooi hoe hij in een dronken bui dit heeft opgezet en er zo zijn eigen ding van heeft gemaakt. En het loopt enorm goed en dat is gaaf!

Op de kaart

Zo en dat waren mijn favoriete hotspots in Brighton voor nu. Volgend jaar weer nieuwe hotspots! Ik weet het zeker haha.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 16, 2018 / 8:12 am

    Dat heb je met plezier geschreven, Brighton met de mooie pier, je wilt zeker een keer terug! Mooie foto’s, het geeft ons ook een beeld van je lievelingsplaats. Fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: