20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Mijn favoriete outfit en de TruBlue bag

TruBlue

Een tijdje geleden kocht ik de TruBlue rugtas. Een rugtas voor avonturiers, maar eigenlijk ook goed te gebruiken voor school en andere activiteiten. Hij stond op mijn ultimate wishlist en nu is hij van mij ! Tijd om hem te showen samen met mijn favoriete outfit.

De outfit

Mijn favoriete outfit van dit moment is eigenlijk een hele simpele outfit. Het is namelijk het t-shirt van Dylan Haegens dat ik kocht op de Dutch Youtube Gathering. Hierop hebben verschillende Youtubers gesigneerd en daar ben ik heel trots op.

In combinatie met mijn favoriete spijkergilet van de Primark. En eronder een spijkerbroek van de Primark die fijn zit. Een nogal blauwe outfit kun je wel stellen haha.

Er onder draag ik simpele schoenen ook van de Primark. Makkelijke schoenen, niet te zwaar en warm en je trekt ze zo aan. Ik heb ze volgens mij al een jaar of 2, en nu beginnen ze langzaam te slijten.

TruBlue rugtas

En dat is hij dan, mijn favoriete rugtas die ik al zo lang wilde ! Een super mooie TruBlue rugtas in de stijl Set Sail. Het is de ge-upgrade versie van de Marina. Dat wil zeggen dat hij leren bandjes heeft en een metalen logo. De bandjes kan ik verwisselen naar de simpelere versie, maar ik kan ook nieuwe bandjes kopen om te veranderen. Daarnaast is ook het metalen logo eraf te halen, maar ik moet zeggen dat ik het zo veel gaver vind.

Ik ben sowieso blij met de leren bandjes, ze lijken mij net wat steviger met het open en dicht doen van de tas. Daarnaast is de tas ontzettend ruim, wat super is, want zo kan ik niet alleen mijn schoolspullen meeslepen. Ook als ik eens een dagje naar mijn ouders ga kan ik mijn spullen met gemak meenemen. Heerlijk!

Ik kocht hem voor €59,95 op Bol.com (niet gesponsord!), een hele hap, maar het was het meer dan waard !

Hebben jullie wel eens geïnvesteerd in een tas voor langer gebruik ? 

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  mei 17, 2017 / 7:52 am

  helemaal Kelly en je hebt ook een mooie tas, kan wel wat meer kosten, maar daar heb je waarschijnlijk ook veel langer plezier van! Een fijne dag Kelly en succes! Groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   mei 17, 2017 / 8:03 am

   Dat klopt oma ! Dank u wel ! U ook ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: