2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn hoofd is net een groot vliegveld

Vliegveld

In het kader van “van je af schrijven” schrijf ik dit korte artikeltje. Ik wil je namelijk een kijkje geven in mijn hoofd op het gebied van werk. Mijn hoofd is eigenlijk net een groot vliegveld. En op deze manier kan ik weer even relativeren.

Stel je voor, lekker op het balkonnetje van je appartement in de volle zon. Laatste ochtend dat je hier bent en op eens zit er in je hoofd “welke wijken heb ik eigenlijk nog deze week?!”. Je pakt de werkapp erbij om jezelf gerust te stellen dat het wel meevalt. Per ongeluk kom je op het verkeerde tabblad uit en zie je dat er een hele hoop vervanging is op je depot. Mijn eerste gedachte: “Shit! Dit is niet goed.. Owjee”. En zo beland je op de pagina van open wijken, om je gerust te stellen dat ze je heus niet deze week al beginnen te bellen. Maar, tot je grote schrik staan er verschillende wijken open..

Normaal gesproken zou je zeggen dat je denkt “Achja, we zien wel, dat is voor donderdag!”. Mijn eerste gedachtes zijn: “Oh nee, dan word ik donderdag al gebeld!” , “Ja, maar ik wil niet nog meer extra doen deze week.” “Ik wil bij Jewel zijn en knuffelen met haar!”. Zoveel gedachtes schieten door mijn hoofd en ik zit al weer spontaan volledig in stress modus. Maar je zit nog steeds lekker op het balkon in Gran Canaria. Je kan niks, want aan het einde van de liedjes weet je niet eens of ze je gaan bellen. Misschien vinden ze morgen wel iemand voor donderdag. En ach, een wijk meer op donderdag is geen ramp. Het betekent alleen dat ik dan alweer 2 dagen 4 uur aan het lopen ben. En dat Jewel 2 uurtjes langer alleen is, wat ze in feite ook kan.

Mijn hart en lijf gillen en mijn hoofd moet van paniek terug naar neutraal. Een hele kunst die ik vrijwel wekelijks uitvoer, omdat het sowieso vrij druk is. Op werkgebied is mijn hoofd eigenlijk een groot vliegveld. Klinkt misschien gek, maar er zitten zoveel gates met verschillende bestemmingen. Ik moet standaard van de drukte tijdens het inchecken (al mijn gedachtes), door de douane (het relativeren), naar een volgende bestemming (rust in mijn hoofd).

En zo zit ik weer met een iets rustiger brein op mijn stoeltje in de zon. Het komt wel goed Kel! Geen paniek, het is geen ramp, misschien niet wat je wil, maar het is geen ramp. En zo ben ik de douane van het vliegveld weer door, op naar rust! Nog even genieten, nog 2 dagen vrij en dan gaan we gewoon weer aan de slag.

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    oktober 22, 2019 / 12:07 pm

    Jammer Kelly, je hebt nog vakantie, dan moet je genieten. De rest komt goed! Goeie reis! groetjes opa en oma

  2. Dorothé
    oktober 22, 2019 / 12:09 pm

    Het komt goed hoor xxxx ❤

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: