2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn mood / visionboard van 2019

Mijn mood / visionboard van 2019

Het is alweer even geleden dat ik van alles deelde over mijn visie voor 2019. Ik deelde al eerder mijn wensen lijstje, maar de behoefte om een moodboard of visionboard te maken was toch wel groot. Alleen vond ik het een beetje spannend, maar papa gaf me afgelopen weekend de tip het toch maar gewoon te doen!

Het moodboard / visionboard van 2018

2018 was een rollercoaster jaar! Ik heb enorm veel meegemaakt van de geweldige tot de rotte dingen. Mijn moodboard had ook allerlei kenmerken en die zijn dus allemaal uitgekomen! Sommige niet helemaal zoals ik het had gedacht, maar ze zijn wel uitgekomen.

vervulling

De manier waarop sommige zijn uitgekomen gaf me nogal een spannend gevoel om weer een nieuw bord te maken voor 2019. Want hoe gaat dat dan in vredesnaam uitpakken ?! Maar nadat ik met papa onderweg naar Ajax het er een beetje over had gehad, zei hij tegen mij gewoon doen. En of hij me nou snapte of niet, ik besloot het maar gewoon te doen!

Mijn moodboard / visionboard voor 2019

Goed mijn moodboard van dit jaar heb ik digitaal gemaakt in Canva. Echt heel leuk en een aanrader voor als je zelf eens een moodboard moet maken. Het is misschien niet zoals het knippen en plakken, maar je kunt je er wel uren creatief mee vermaken en er zijn mogelijkheden genoeg.

Goed gaan we nu maar gewoon over op mijn moodboard! Of visionboard, het beestje moet maar een naam hebben.

Ik ga jullie in een notendop uitleggen waar het allemaal voor staat, tenminste dat is de bedoeling. Ik deel het even door 2, dan is het makkelijker uit te leggen.

Het bovenste gedeelte

visionboard boven
 • Links in de hoek zie je de foto met een totebag en iPad, die staat eigenlijk voor de wens een webshop te openen in dat soort artikelen. Niet de iPad maar de totebag, de pen en de bullet journal die je op de foto ernaast ziet.
 • Aan de rechterkant zie je een foto van het gevuld stokbrood dat ik een tijdje geleden maakte. Ik wil me graag meer bezig gaan houden in de keuken. Bakken, koken, dingen testen, nieuwe recepten ontdekken en zelf creëren. Ik word er zo vrolijk van en ik wil dit graag meer gaan doen.
 • De donut is voor “don’t worry, be happy!”. Ik kan behoorlijk dramatiseren en van een mug een olifant maken in mijn hoofd. Ik hoop hier wat meer grip op te gaan krijgen en gewoon wat vrolijker in alles in te gaan staan.
 • Dan de 2 plaatjes links onder, die staan voor creativiteit en fotografie. Ik wil graag meer creatief bezig zijn en dat kan in allerlei vormen. Tekenen, schilderen, designen, fotograferen etc. Meer met mijn handen bezig zijn.
 • In het midden zie je mijn website en het notitieboek dat ik kocht in Engeland. Zoals ik ieder jaar roep wil ik heel graag wat moois bouwen van Bij Zus. Bij Zus is al mooi, maar ik zou er heel graag meer inkomsten uit genereren en meer in investeren. De 2 hoofddoelen van 2019 eigenlijk.
 • En dan rechts mijn kleine grote trots, Olaf! Ik hoop dat ik dit jaar weer meer tijd met hem kan en mag doorbrengen. Hij wordt zo snel groot en stiekem mis ik best wel wat dingetjes. Dus ik hoop dat ik daar uiteindelijk toch minimaal 1 keer in de week tijd voor kan gaan maken. Al is het maar 2 uurtjes spelen met de trein bij opa en oma.
 • Trouwens de quote links boven: “My business allows me to have a life I love!” , dat wordt mijn spreuk voor dit jaar. Deze omschrijft eigenlijk het hele doel!

Het onderste gedeelte

visionboard onder
 • Links in de hoek zie je een klok, dit was de klok op Amsterdam Centraal januari afgelopen jaar. Die staat voor tijd, maar ook voor het feit dat ik graag nieuwe plaatsen zou willen ontdekken en ook graag nog een keertje naar Amsterdam wil.
 • Boss Baby staat ernaast, tja, hij doet me enorm denken aan Olaf, hoewel Olaf meer lacht en hij doet me denken aan mijn doel.
 • Masterpiece loading vond ik gewoon heel cool en refereert aan wat ik wil bereiken. Of hoop te bereiken.
 • De quote “Never give up on something you really want, it’s difficult to wait but more difficult to regret” is mijn lijfspreuk al 7 jaar. Die moest er gewoon weer op.
 • Jewel, ja ze staat op mijn moodboard, omdat ik hoop haar tot een mooie hond te kunnen laten opgroeien. Dat het me lukt haar zindelijk te krijgen en aan het volgen. Dat het gewoon een lief familie dier wordt/blijft waar ze wel echt de potentie toe heeft.
 • De warme chocomel staat voor genieten en voor Chocotijd. Dat ik vooral blijf genieten van alle kleine dingen en grote dingen en dat Chocotijd mag groeien tot een leuk platform met mooie foto’s.
 • De tekening van het meisje is een tekening van vroeger, Mandy heeft deze ooit voor me gemaakt en ik heb hem toen in Photoshop overgetrokken. Nog een behoorlijk karwei! En ik heb er nu een bril opgezet, zodat ze wel een beetje blijft refereren naar mij. Die staat voor lekker bezig zijn, mijn hobby en passie met veel plezier blijven uitvoeren en ook mijn social media groeien tot mooie platformen.
 • De foto van Kenneth en mij op Gran Canaria staat voor de wens dat we weer net zo’n mooie vakantie mogen hebben op Gran Canaria als vorig jaar. En dat we met die relaxte vibe het jaar door gaan komen. Dat het allemaal weer lekker gaat lopen.
 • En dan links nog de 2 kleine plaatjes, die staan voor de creativiteit waar de 2 boven ook voor staan. Mooie foto’s maken, inspirerende foto’s maken en gewoon lekker creatief bezig zijn.
 • De boeddha staat voor innerlijke rust. En ik denk vooral genieten en plezier hebben.

Nou, tot zover de notendop.. Het is eigenlijk een open en eerlijk verhaal geworden. Ik hoop dat ik mijn doelen voor dit jaar waar kan maken. Maar we gaan het zien! Heb jij een visionboard of moodboard?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

 1. oma
  maart 14, 2019 / 5:54 pm

  Kelly, dat gaat je ook zeker lukken. In alles wat je omschrijft, vind ik je terug. Met de meeste verwachtingen ben je ook al bezig, nu ga je het nog verfijnen en dat lukt ook! Een fijne avond en liefs van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: