2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn ochtendroutine in september

ochtendroutine

Iedere dag deel ik mijn verhaal over de dag van te voren, en vaak sla ik daar, soms deels, mijn ochtendroutine bij over. Want dat is zo standaard iedere dag. Maar het leek mij wel leuk om 1 keer mijn ochtendroutine te delen, de september editie!

Mijn ochtendroutine

ochtendroutine

06.00-06.30 Ik sta meestal tussen 6 en half 7 op, dan heb ik nog voldoende tijd om alles te doen wat ik wil doen. De wekker gaat om 6, maar soms vallen mijn ogen nog even dicht en wordt ik rond 10 of rond 20 over 6 wakker. Daarna kleed ik me aan, neem ik mijn medicijnen, poets ik mijn tanden, verzorg ik me en dan is het tijd voor een beetje make-up.

06.30-07.00/07.15 Rond half 7 ben ik uiterlijk beneden. Dan maak ik mijn bakje met kwark en cruesli of havermout klaar. En daarnaast neem ik mijn Winnie the Pooh mok die ik vul met water. Ik zet me neer op de bank met de tv en een lampje aan. Vaak zet ik 24 kitchen op, of Comedy Central. Afhankelijk van wat er op tv is. De laptop gaat op schoot en dan typ ik eerst de 365 plates. Dat duurt ongeveer een half uur, 3 kwartier. Het typen, foto bewerken, SEO proof maken en dan online zetten of inplannen.

Blogs lezen en nog even relaxen

07.00-07.30 Als het artikeltje klaar is en het voorbij 7 uur is, is het tijd voor ontbijt! Dat eet ik pas na zevenen, omdat ik anders om 9 uur alweer honger heb. Terwijl ik mijn ontbijtje eet lees ik andere blogs of ik kijk een vlog. Als ik alle blogs heb gehad en ik heb een afwas te doen, doe ik dat. Of ik hang een was op als dat nodig is. En vaak moet ik in die tijd ook nog even mijn tas klaar maken.

07.30-08.00 Rond half 8, vaak wat later, belt mama mij meestal. Even een fijne dag wensen, en vaak klets ik dan heel even met haar bij. Afhankelijk van hoe laat we ophangen kijk ik nog even tv. Daarna geef ik Jaapie water, controleer ik of ik alles heb gedaan. Ook controleer ik de ANWB site of ik niet over Duitsland moet rijden. Dat is namelijk het makkelijkst als de A73 weer eens vast zit. Daarna trek ik mijn jas aan, pak ik mijn tas en dan is het tijd om de auto in te stappen en naar Venlo te vertrekken!

Een hele uitgebreide ochtendroutine, maar dit is bijna precies hoe het er in de ochtenden aan toe gaat. Douchen doe ik meestal ’s avonds, dus die staat er niet bij! Hebben jullie ook een ochtendroutine die bijna op uur en tijd gaat?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

  1. oma
    september 27, 2017 / 7:18 pm

    Dat vroege opstaan zit in de familie, maar als je de tijd gebruikt, zoals jij dat doet, dan heb je al veel gedaan voordat je naar school gaat. Dit lijkt mij een goeie gewoonte. Een fijne avond nog en liefs van oma xx

  2. Roos Smeets
    september 28, 2017 / 9:35 am

    Toch mis ik nog iets, uhhh… Tja, wat mis ik toch nog . Hmmm, op vrijdagmorgen… uhhh, voor mij een routinegevoel . Nóg niet voor jou Kelly? Kan nog komen hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: