2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hoe ik mijn week plan in de Purpuz planner

purpuz planner

Zoals jullie je misschien kunnen herinneren heb ik voor mijn verjaardag een purpuz planner gekregen! Ik heb hem al ingevuld, maar actief gebruikt niet. Deze week wil ik hem actief gebruiken! En ik laat jullie mijn momentele werkwijze zien.

Purpuz planner

De purpuz planner is een agenda waarin je je doelen van begin tot eind helemaal kan uitstippelen. Ze schrijven het volgende op de website:

Iedereen kent het wel… je hebt een goed plan, een mooi voornemen en haalt het niet. De Purpuz lost dit op. De Purpuz is de 1e planner geheel ontworpen om je doel te halen. In een inspirerende omgeving word je geholpen met het stellen, plannen en bereiken van jouw doel. Reflectie zorgt ervoor dat jij jouw doel meer in balans behaalt.

Ik vind het een heerlijke agenda en ben er ook heel gelukkig mee. Hij is zo groot als een a4’tje, dus ik heb overzicht, kan creativiteit kwijt, kan kwijt wat moet en het helpt me mijn doelen te behalen. Precies wat ik zoek! Alleen is hij momenteel uitverkocht, dus ik hoop dat ze er nog meer gaan produceren, want ik raad hem je wel echt aan.

Hoe ik mijn week plan

Goed genoeg gebabbeld, ik merkte dat er weinig te vinden is over de Purpuz planner als het gaat om ideeën om er mee om te gaan. Ik ben nog steeds zoekende, maar heb gisteren een planning gemaakt op een manier die mij tot nu toe wel bevalt. Het leek me leuk om hem met jullie te delen, als een idee hoe je het zou kunnen doen. Wellicht gebruik ik volgende week wel weer een andere methode. Dan deel ik die vast ook wel weer.

De methode die ik voor deze week gebruik is eigenlijk heel simpel. Ik heb steeds alles wat ik wil en moet doen verdeeld in hokjes. Die hokjes hebben een gekleurde omlijning waarmee ik dan het overzicht probeer te bewaren om wat het gaat. Zo heb ik roze voor school, blauw voor privé/blog zaken en paars voor afspraken.

Het stukje onder de tape is voor mij het teken van avond. Dat vond ik gezelliger uit zien. En daaronder schrijf ik dan het geplande avondeten. Wat overigens nu al niet meer klopt, maar dat maakt niet uit, het is een planning, soms lopen dingen anders. En dan heb je nog een creatieve ruimte, daar heb ik Winnie the Pooh getekend, omdat hij mij doet lachen.

Bij mijn week to do’s heb ik 2 doelen opgeschreven, die staan er de hele maand januari. Bij week to do’s staat alleen soms Kiko vermeld, zodat ik zijn kooi niet vergeet schoon te maken. En als ik dingen heb afgerond gaat er een groene stift doorheen, zodat ik het wel nog terug kan lezen haha.

Dit artikel is dus niet gesponsord, puur eigen enthousiasme. Ik denk wel dat ik de inhoud van mijn agenda wat vaker ga delen. Puur ter inspiratie voor anderen, omdat ik er zelf ook niet veel over kon vinden. Heb jij een purpuz planner of een andere planner/agenda en hoe gebruik jij die dan?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

9 Reacties

 1. oma
  januari 23, 2018 / 8:29 am

  Ja Kelly, jij bent alle dagen met verschillende werkjes bezig en dan is het goed om overzicht te hebben, wij hebben dat niet meer nodig, maar proberen wel alles in orde te houden en zorgen ook voor voldoende beweging. Fijne dag en succes, groetjes oma xxx (oei oei)

 2. januari 23, 2018 / 8:45 am

  Wat een aparte planner. Je hebt hem mooi ingericht! Momenteel gebruik ik een notitieboek (soort bullet journal idee) en agenda. Werkt voor mij nu het best.

  • BijZus
   Auteur
   januari 23, 2018 / 11:36 am

   Dankjewel! Oh dat deed ik eerst ook, maar het discipline ontbrak. Heel goed dat het jou wel lukt!

 3. januari 23, 2018 / 11:33 am

  Ik heb een goedkope planner van Action liggen voor als ik straks weer ga werken (nog 2 weken!). Dan wil ik ook eigenlijk in tijdsblokken plannen waar ik mee bezig ben, in de hoop dat dit mij overzicht en inzicht geeft.

  • BijZus
   Auteur
   januari 23, 2018 / 11:37 am

   Oeh spannend, alvast veel plezier en succes. Ik ben benieuwd hoe het jou gaat bevallen in tijdsblokken, mij bevalt het tot nu toe goed!

 4. Sacha
  januari 23, 2018 / 12:29 pm

  Ik heb de Marscha Planner, die werkt ook wel fijn!

  • BijZus
   Auteur
   januari 23, 2018 / 2:45 pm

   Die wilde ik eerst hebben haha!

 5. Dorothé
  januari 23, 2018 / 3:16 pm

  Wat een goede aanrader
  Zou het mij ook helpen? Ideexxx

  • BijZus
   Auteur
   januari 23, 2018 / 3:17 pm

   Misschien wel! Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: