2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Mini fotoshoot met Jewel (14,5 week)

mini fotoshoot

Het zonnetje scheen, de lucht was blauw en ineens kwam het idee om de camera er weer eens bij te pakken en Jewel vast te leggen. Dat deed ik al eens met 8,5 week en nu leek het me leuk het weer eens te doen. Een mini fotoshoot met de kleine, grote Jewel.

Goed gegroeid

Jewel is nu meen ik 14,5 week. Dus er zit een week of 5/6 tussen de foto’s van nu en de foto’s die ik de vorige keer maakte. Vorige keer was ze nog best klein. Echt een puppy, hoewel ze de grootte had van een 3 maanden oude cocker. Maar goed, het typische puppy zat er nog aan, nu zie je mensen al twijfelen. Best grappig om te zien! Maar goed, lang genoeg gebabbeld, laten we naar het resultaat van onze mini fotoshoot gaan kijken.

De mini fotoshoot

Jewel is echt een klein krengetje als het om foto’s gaat. Het kan alleen als het haar uit komt en als je niet met je knieën op de grond gaat zitten. Dus het zijn vooral speelfoto’s, maar zelfs voor speelgoed gaat ze braaf zitten. Dus die zitten er ook bij! Even een kleine note: ik maakte dus in een kwartiertje een 200 foto’s, selecteerde 12 verschillende (ik kan heel goed doorklikken en blijven foto’s maken) en daaruit heb ik er een aantal geselecteerd.

mini fotoshoot
mini fotoshoot
mini fotoshoot
fotoshoot

Ik heb me er even enorm mee geamuseerd. Logisch ook met dat prachtige weer. De zon heeft zich weer verstopt, maar wij hebben even enorm genoten. En stiekem ben ik best trots op de resultaten! Ze zijn leuk geworden.

Heb jij ook genoten van het weer vandaag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

mini fotoshoot
Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: