2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mini servies shoplog voor Chocotijd

servies

De eerste aankopen voor mijn nieuwe Instagram en Facebook Chocotijd heb ik inmiddels gedaan. Ik probeerde met weinig alvast een leuke basis op te zetten om mee te beginnen. En als je nu denkt, mens, waar heb je het over? Ik heb het natuurlijk over het servies! Want hey, alleen maar witte bordjes is misschien ook een beetje saai.

Jewel servies van de Action

vrije dag

Het is al een hele tijd geleden dat ik jullie een shoplog beloofde van de Action. Ik had de foto’s gemaakt, maar daarna heb ik er niks meer mee gedaan. Best wel zonde, want ik had ontzettend leuk materiaal gekocht voor Chocotijd. Tijd om deze toch nog even aan jullie te laten zien!

Action heeft altijd wel leuke dingen staan, zeker als het aan komt op inrichting en dergelijke. Maar ook het servies kan ontzettend leuk zijn. Zo had ik al een compleet andere set in mijn kar liggen toen ik het servies met de naam Jewel tegen kwam. Tja, toen moest alles er gelijk weer uit en het Jewel servies erin. Jammer genoeg hadden ze niet van alles dezelfde kleur, maar een beetje afwisseling kan geen kwaad en tussendoor houd ik het gewoon in de gaten. Mochten ze het wel weer een keer hebben kan ik het altijd nog dan meebrengen.

servies
servies

Ik vind het Jewel servies vooral heel bijzonder. Met de handgemaakte krasjes en de aparte vorm is het een hele leuke opvallende set. Het lijkt wel echt op onze Jewel. Omdat blauw veel terug komt in het logo van Bij Zus besloot ik voor de blauwe set te gaan. Daarnaast vind ik het een mooie kleur en was het de enige set die een beetje bij elkaar paste.

Andere accessoires van de Action

Verder bedacht ik me dat een klein ovenschaaltje ook wel leuk zou zijn, dus die nam ik ook mee. Uiteraard in het blauw. Toen ik verder liep door de winkel kwam het creatieve een beetje in mij naar boven. Het leek me leuk om wat placemats mee te nemen als andere achtergrond. Normaal gebruik ik een kastje of ons aanrechtblad, ook heel tof, maar met placemats kon ik leuk afwisselen. Zo gezegd, zo gedaan en ik was een gelukkig mens. De eerste aankoopjes voor Chocotijd waren ook een feit.

Amsterdam servies van de Hema

servies

Omdat ik graag wat meer keuze wilde struinde ik het internet naar meer voor minder. Niet te duur, maar wel tof en een investering. Hema had op dat moment een 2e halve prijs actie op de borden van de serie amsterdam. Ik besloot voor een toffe roze kleur te gaan, want daar was ik vanaf het moment dat ik het zag verliefd op. Het is niet gewoon roze, het heeft bruine details, stipjes en krasjes aan de zijkant. Wel heeft het servies een normale vorm. Heel handig voor bepaalde gerechten. Ik was er instant blij mee en nog steeds, want ik pak ze met veel plezier uit de kast. Daarbij zijn ze ook zonder de korting niet gek duur. (#nospon)

Maar goed, ik ben er nog lang niet met mijn Chocotijd servies en ik wil graag nog uitbreiden naar meer. Dus mocht je nog tips hebben voor leuke winkels, dan laat het me zeker weten!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 24, 2019 / 5:43 pm

    Je hebt je spullen al bijna bij elkaar om een gezellig kleurrijk zaakje te beginnen. “Bij Kelly”, altijd een verrassing. Laat gaan!! Een fijne avond en weekend! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: