2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Monday’s highlights: een oude rubriek in een heel nieuw jasje

highlights

Monday’s highlights.. Een nieuwe rubriek waarbij ik met je kijk naar al het moois wat ik tegen kwam. Leuke dingen op Pinterest, Instagram en blogs, maar ook leuke foto’s, handige mini recepten en al dan niet meer. Alles wat die maandag net een beetje vrolijker doet kleuren.

Een oude rubriek in een nieuw jasje

highlights

Maandag is voor mij en ik denk voor veel anderen een grijs dagje. Ik heb niks met maandag, ik heb een kater dat het weekend is afgelopen en de vrijdag voelt nog ver weg. En ik geloof in positief denken, maar sorry, op maandag lukt mij dan niet op mijn best. Tijd voor verandering! Die verandering voerde ik 2 jaar geleden al in op The Dutch Notebook. Toen bedacht ik “Monday journal” en die kwam ik tegen een paar weken geleden. Ik dacht “ja, die ga ik weer terug invoeren op Bij Zus”. Dus zo gezegd, zo gedaan en zie hier “Monday’s highlights”.

Monday’s highlights

Pinterest

Een highlight voor deze week is onderstaande quote. Een eye opener als je het mij vraagt. Waarom? Ik ben heel goed in dromen en dagdromen, maar ik word steeds boos op mezelf, want voor mijn gevoel ben je dan er nog niet mee bezig.

Met dromen ben je al plannen aan het maken en dus al bezig met wat je graag wilt. Echt een eye opener.

Instagram

Mijn favoriete Instagrampost van afgelopen week was toch wel dit verhaal hierboven.. Stiekem is het iets meer dan een week geleden dat  ik deze deelde.. Maar dit verhaaltje is zo leuk, al zeg ik het zelf. Ons klein maria koekjes monster.

Grappige herinnering


Met de komst van de nieuwe auto had ik ook muziek nodig voor in de auto. Ik ging op jacht en stuitte op het nummer hierboven. En daar kwam de herinnering bij boven dat ik bij het geluid van 1:40 op een bepaald punt moest zijn van mezelf haha. Als ik er aan denk dan denk ik echt “wat een idioot!”. Het geeft een heel gemengd gevoel. Een gevoel van verdriet, maar ook van geluk, want het is toch geworden wat mama voorspelde toen.

Een veel te leuke webshop

En als laatste op deze relatief donkere maandag.. Een super leuke webshop! Namelijk Feeling happy, feel good pop-up store. Ik kocht er mijn camera tas op een markt, waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Dus ik deel de webshop met je, want er staat ook een agenda op de website waar ze weer staat. En echt, ga er langs, want ze heeft zoveel leuke tassen, ook offline! Echt een aanrader.

Zo en dat was het vrolijks weer voor deze maandag. Een beetje laat, maar dat geeft niks. Zo ga je weer vrolijk naar bed! Hoe was je maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  september 3, 2018 / 9:24 pm

  Bloddey mondays maar maak er “mon ” day van. Mijn dag we gaan het gewoon proberen iedere maandag zeg je: Mijn dag tegen jezelf.
  Prachtige mix meis echt mooi enne soms hebben moeders n ” voorgevoel”
  Ik heb het nu ook. “Alles komt goed”
  Love y’a xxx

 2. oma
  september 4, 2018 / 8:32 am

  mama heeft het mooi beschreven en zeker weten “alles komt goed”. Overigens, leuke foto’s en het muziekje is ook geweldig, daar word je vrolijk van! Leuk gedaan xx oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: