2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Monday’s highlights: zonsondergang en een leuk filmpje

zonsondergang

Het is maandag, samen met dinsdag de 2 lastigste dagen van de week voor mij. Tijd om weer wat leuke dingen te bekijken die ik afgelopen week ben tegen gekomen en die je aan het lachen maken. Een leuke zonsondergang, Tasty Food Notes en een leuk filmpje!

Afgelopen vrijdag reed ik naar huis en zag ik een prachtige zonsondergang. Dat was even genieten. Lekker op weg naar huis met een fijn muziekje en dan die mooie zonsondergang op vrijdag. Een zonsondergang die niet in je gezicht schijnt waardoor je er helemaal niet van kan genieten en alleen maar op ergert. Natuurlijk gebeurde dat ook, maar een groot stuk van de rit niet. Dus ik omschreef het op een, een beetje aparte, manier op Instagram en Facebook. Ik moest er in ieder geval om lachen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De zondag leek mij een gezellig moment voor Tasty Food Notes ️ Een klein rubriekje waarbij ik lekkere dingen deel van afgelopen week zoals nu.. Ons weekmenu van afgelopen week! Maandag: kibbeling van de visboer Dinsdag: Mie met saté Woensdag: macaroni met broccoli en hamreepjes van @lekkerensimpel Donderdag: leftovers van woensdag Vrijdag: uiteten bij Steakhouse Grubbenvorst.. Een wrap met spareribvlees Zaterdag: uiteten bij ABC Sevenum (geen foto), gewoon een keer naar toe, erg leuk! Zondag: Hete bliksem naar een recept van @plussupermarkt, ook heel lekker! Zo, weer eens wat anders dan alleen een foto delen.. Ben heel benieuwd wat je er van vind ☺️ En wat was jouw favoriete gerecht van afgelopen week? De mijne denk ik toch wel de hete bliksem. Die was erg geslaagd. #tastyfoodnotes #weekmenu #food #bijzus #blogger #fish #macaroni #steakhousegrubbenvorst #abcsevenum #tasty #inspiration #dutchblogger

Een bericht gedeeld door Kelly (@bijzus) op


Ik had me bedacht dat het leuk was om op Instagram ook een wekelijks rubriekje te beginnen. Dus dat deed ik afgelopen zondag. Tasty Food Notes it is. En de oplettende lezer weet dat ik ooit een blog heb gehad genaamd Tasty Food Notes. Maar 2 blogs bijhouden was voor mij echt iets te veel van het goede en als ik er nu aan denk wordt ik gek haha. Maar zo kan het dus ook. Ik deelde voor de 1e Tasty Food Notes ons weekmenu van afgelopen week.

Een fijne quote voor de maandag. Trek je meest fijn zittende outfit aan, zorg dat je wat lekkers bij je hebt als je gaat werken en maak van de maandag een korte dag. Of laat hem op z’n minst zo voelen. Ik zit ook in mijn nieuwe coca cola sweater en spijkerbroek. Met daaronder mijn nieuwe Nikes en we hebben een hele relaxte outfit voor de maandag. Mijn tas is gevuld met broodjes, een koekje en een appel en zo probeer ik van mijn minst favoriete dag toch iets oké’s te maken.


En als laatste een grappig filmpje om even te lachen! Grappige acties van veel te leuke honden. Ik zeg enjoy.

Zo en nu is het tijd om deze maandag te beginnen. Ik wens je een fijne dag! En vergeet niet nog even mijn dagboek te checken die ik gisteravond deelde. Have a nice monday!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    september 10, 2018 / 7:53 am

    Nu ook nog positief gaan denken over de maandag en dinsdag, de rest heb je al overwonnen. Een heel fijne dag, dat lukt je, liefs van oma xx

  2. Ger
    september 10, 2018 / 11:55 am

    Have a nice Monday my love. You can’t do it.Be happy.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: