2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mooie quote om de dag mee af te sluiten

mooie quote

Vandaag had ik een dag vol gezelligheid, maar helaas werd onze puppy niet lekker door het feit dat ze iets te veel had gegeten. Inmiddels gaat het weer wat beter. Maar daarom alleen een mooie quote vandaag!

mooie quote

Je hoeft jezelf niet te zoeken, dat ben je al. Het is alleen dat alles wat je meemaakt jou maakt tot hoe jij bent. En dan heb ik het meer over het feit wat je uit die dingen haalt, de wijze lessen, de mooie herinneringen, het fijne of het minder fijne gevoel, het is allemaal wat je er zelf mee doet wat maakt tot wie je bent.

Simpel voorbeeld ben ik zelf! Het feit dat ik dit artikel pas rond half 12 plaats wil zeggen dat ik iets aan mijn mindset aan het veranderen ben. Een week geleden had ik gedacht, jammer, dan maar niet. En “alweer niet mijn doel gehaald!”. Nu denk ik, oké dan doen we gewoon iets kleins maar hopelijk krachtig. Zo staat er toch iets online vandaag en maak ik mijn doel wel waar. Ongeacht wie dit vanavond nog leest. Maak de stappen tot je doelen niet te groot en ben trots op jezelf als je mini stapjes zet.

Vroeger was ik heel verlegen, maar volgens mij wel sociaal. Zeker als ik enthousiast over iets was. Het is nu, ik denk wel 10 jaar later, dat ik mezelf weer open probeer te stellen. En dat gaat met mini stapjes, van een simpel praatje aan de kassa, tot een klein praatje met het baasje van een hond die je tegenkomt. Ik vind het soms super moeilijk, maar ik mag er zijn, ik mag sociaal zijn. Ik mag mijn verhaal vertellen.

Hopelijk zet het je een beetje aan het denken! Je maakt jezelf tot wie je bent aan de hand van hoe jij met dingen omgaat. Uiteraard niet rekening houdend met bepaalde dingen waar je nou eenmaal geen grip op hebt. Daarom deze, in mijn ogen, goede quote! En nu zeg ik heel gauw welterusten of een fijne dag!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  augustus 12, 2019 / 8:05 am

  Nou Kelly, dit is een heel goeie quote, daar heb ik niks aan toe te voegen. Jezelf ontwikkelen, vormen.
  En je schrijft “niet blijven hangen in dingen waar je geen grip op hebt”, het lost zich wel op!
  Volledig mee eens! Een heel fijne dag, groetjes van opa en oma xxx

 2. Toos Delsing-Kock
  november 12, 2019 / 8:48 pm

  Een leuke quote Kelly en dan s avonds dit nog bedenken en schrijven vind het knap, mijn vader zei heel vaak “tob niet het komt toch anders” groetjes tot de volgende keer Toos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: