8   55
4   22
16   73
10   48
2   39
8   64
6   37

Mooie woorden over honden

honden

 3 weken geleden lieten we mijn beste vriendinnetje in slapen na 10,5 mooie jaren. Jaren die ik voor geen goud had willen missen. Op Pinterest kwam ik ontzettend mooie en soms ook troostende woorden tegen over honden die ik wil delen!

Mooie woorden over honden

Misschien zijn het vooral troostende woorden geworden, maar ik vond ze ontzettend mooi. En het delen waard! De eerste, de quote van Cesar Millan, vond ik enorm treffend. Jive kwam op een moment dat ik een hele nare basisschoolperiode afsloot. Ze was er tijdens een hele hoop diepe en pittige dalen. Iedere keer weer aan mijn zij. Tot aan 3 weken geleden, toen vond ze dat ik het zelf aan kon. En ik heb haar back-up, want ze is altijd wel bij me. Dat is wat ik mooi vond aan de laatste tekst!

honden

Het verdriet dat ieder afscheid geeft weegt niet op tegen wat ze je al die jaren brengen. Onvoorwaardelijke liefde en steun. En dan moet je maar geloven dat wanneer ze niet meer direct bij je zijn, ze dat wel zijn zonder dat je ze ziet. Het afscheid is een ieder scheldwoord wat er is moment, maar het feit dat je ze een mooi leven kan geven en je er heel veel liefde en een maatje voor terugkrijgt. Vind ik belangrijker. Hondjes worden toch geboren en dan vind ik het juist mooi als ik er één een heel mooi leven zou kunnen geven.

Zo en dat waren de mooie woorden over honden en een hak op de tak verhaal met veel gevoel. Mijn creativiteit is een beetje weggelopen, maar dit wilde ik sowieso delen. Goed, ik wens je een hele fijne vrijdag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  februari 16, 2018 / 8:11 am

  Je moest het nog een keer kwijt, Jive en jij hadden een “klik” . Het was ook een aanhankelijk beestje met o zo mooie ogen. Het is weer vrijdag, een fijne dag Kelly en alvast een mooi weekend, groetjes oma xxxx

 2. februari 16, 2018 / 8:19 am

  Ik snap precies hoe je voelt, heb zelf vorige week één van mijn honden verloren en het is een groot gemis. Voor mijn lezers is het misschien vervelend dat ik veel over mijn meissie blogt, maar zo verwerk ik mijn verdriet. Wens je heel veel sterkte.

  • BijZus
   Auteur
   februari 16, 2018 / 8:20 am

   Precies! Jij ook heel veel sterkte!

 3. Dorothé
  februari 16, 2018 / 8:33 am

  Weer zo’n mooi treffend stukje meis. De quotes maar vooral ook hoe je het eigen deel aan het “papier” toevertrouwd. Geweldig geschreven. Zo als het is. Een “was” is er niet. Het blijft.
  In ieder zwarte tas of schaduw in huis zien we haar nog liggen en geloof me. Ze is er en ze blijft.
  Ik denk dat het juist goed is om het te verwoorden. Er over te blijven praten. Dat geeft lucht en aanwezigheid. Dat is goed.
  Bijna weekend. Een vrijdag, niet zomaar een dag
  Fijne dag meis en voor iedereen die je blog en de reacties leest xxx

 4. Ingrid
  februari 16, 2018 / 9:38 am

  Wat mooi verwoord Kelly, en het klopt precies wat je zegt, een hond steuntje doordik en dun, het was jouw maatje. Blijf de herinnering aan Jive hoog houden, zolang jij daar behoefte aan hebt. Een mooie dag, met een mooie herinnering…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: