2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

New in – Canon Eos M10

canon eos m10

canon eos m10
Zie je dit plaatje ? Dit is mijn nieuwe beauty, de Canon Eos M10. Met een 15-45mm lens ! Een behoorlijke investering, die ik met geld van de kerstman heb gefinancierd. En ik ben er zoo blij mee dat ik er maar een blogpost aan wijd. Want dat is het echt waard!

Het idee voor een nieuwe camera had ik al langer. Ik had natuurlijk mijn lieve gouden powershot, en mijn nog niet zo oude filmcamera. Maar ik was niet zo blij met het resultaat iedere keer. Ik vond het tijd worden voor een spiegelreflex camera. Toen ik geld had gekregen voor kerst en dat met nog wat van mijn verjaardag ging mij een lampje branden. Ik ging op jacht op websites en kwam op deze systeemcamera terecht. Hier kun je ook lenzen op wisselen en verschillende functies wijzigen, en hij is kleiner van formaat wat perfect is om mee te nemen.

Ik werd er eigenlijk verliefd op en wilde hem liever gisteren als vandaag hebben. Na 2 dagen mijn familie aan de kop zeuren over of ik het wel of niet moest doen, trok ik woensdag de stoute schoenen aan en bestelde hem. De dag erna zou hij aan komen, en ik was precies op tijd thuis! Een half uur later was de bezorger er, maar jammer genoeg zat alleen de body in de doos. Gelukkig is dat zaterdag middag goed gekomen, want ze hebben hem nagestuurd. (Dankjewel Kamera-Express voor de fijne service.)

En toen ik los gaan met foto’s maken. Een paar van de kerstboom thuis, een paar van de kerstboom bij mijn schoonouders, en de filmfunctie testte ik met de videocamera. Het resultaat is zo mooi! En hij heeft een display die je naar boven kan kantelen, waardoor je dus perfect kan vloggen.
Ge-wel-dig!!

Dus het is een mooie investering, en alvast de eerste zet naar het groeien van Ballontraebay ! Ik ben er echt heel blij mee. Hebben jullie nog wat moois gekocht de afgelopen tijd ?

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: