2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

New in | Houthakker on high heels

New in | Houthakker on high heels

Ken je die blouses die je standaard voor je ziet als je denkt aan een houthakker? Daar vond ik er een van in de sale! En ik werd smoorverliefd op een paar “high heels” die ik je ook heel graag laat zien!

Allereerst de schoenen! Daar stuitte ik op toen ik aan het internetten was. Ik was op slag verliefd. In eerste instantie op het blauwe paar, maar de roze vond ik een tikkeltje mooier. Dus na een tijdje Kenneth aan zijn hoofd te hebben gezeurd gingen wij op een zondag naar de Van Haren!

Ik trok ze aan en het was alsof ik mijn sloffen aan deed. Alleen dan nog beter ! Dat gevoel alsof ze gemaakt voor je zijn. Ik had mijzelf voorgenomen ze te passen en ze dan te laten staan. In het kader van de bezuinigingen vond ik dat een slim plan. Kenneth vond dat niet, die nam ze dus mee in het kader van “Ik ga niet voor niets naar de stad!”. Dus was ik net zo blij als een klein meisje met een lolly in de snoepwinkel.


Stiekem zou ik graag ook nog de blauwe variant willen hebben. Ze lopen namelijk echt goddelijk, en ik heb het idee dat blauw bij wat meer van mijn kleren past. De roze heb ik inmiddels al een paar keer aan gehad. Ook naar school is het goed te doen, nu sowieso ook met de auto erbij, ik loop mijn voeten niet kapot. Dat heb ik ooit een keer meegemaakt.. Misschien nog leuk voor een apart artikel!

Een paar dagen later was ik in de stad met een paar meiden uit de klas, wat je wellicht al in het 365 plates artikel hebt gelezen van die dag. Bij de Primark zag ik niks, maar bij de H&M stuitte ik op een super leuke blouse in de sale. En die dag was er nog eens 25% extra korting op! Uiteindelijk betaalde ik €3,75, wat er voor zorgde dat ik niet twijfelde en het gewoon kocht.

Mij doet de blouse dus denken aan een houthakker blouse. Het model vind ik erg leuk. Hij kan zowel los gedragen worden als vast, de zakjes voor en de kleur vind ik ook erg tof. Ik heb natuurlijk wel al wat rode kleding die met Coca Cola bedrukt is, maar verder had ik niks roods in de kast. Dus een echte aanwinst waar ik erg blij mee ben!

Hebben jullie de afgelopen tijd nog leuke schoenen gezien ? of wat gaafs gescoord in de sale ?

 

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  februari 17, 2017 / 8:06 am

  leven in de brouwerij. Kelly, jij komt nog eens ergens, geniet er ook maar van. Leuke blouse en laarsjes. Veel plezier ermee en een fijne dag, groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   februari 17, 2017 / 8:40 am

   Dankjewel oma! Groetjes xx

 2. februari 17, 2017 / 9:01 am

  Hoezo we hebben dezelfde smaak haha
  Fijn weekend xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: