2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

New in – verschillende games voor verschillende consoles

consoles

Afgelopen vakantie heb ik een aantal nieuwe spellen gekocht voor verschillende consoles, en in iedere 365 plates beloofde ik er later meer over te vertellen. En vandaag ga ik dat dan ook keurig doen!

Sims 4 Console: PC

Over mijn verzameling vertelde ik al in juli, maar vandaag wil ik het hebben over gewoon de Sims 4. Of het bevalt en wat ik er al mee heb gedaan. Ik heb er denk ik de eerste 3 dagen echt gespeeld, daarna kregen we het te druk. Maar ik bouwde wel een gezinnetje, een ander huis en maakte een begin aan een huis in de bossen. Waar mij nu ik erover schrijf meer ideeën bij invallen! Het bevalt dus eigenlijk héél goed, en nu de computer het weer doet en ik er weer tijd voor heb ga ik er ook zeker weer mee verder. Als jullie het leuk vinden om er over te lezen, dan laat het me zeker weten!

Ik wil er graag de nieuwste Sims 4 Honden en Katten bij gaan halen, maar die moet nog verschijnen. Zodra dat is gebeurd zal ook dit spel hier de revue passeren. En dat zelfde geldt voor de Sims 4 voor de Playstation 4.

Animal Crossing New Leaf Console: Nintendo 3DS

Ook kocht ik in mijn vakantie Animal Crossing New Leaf, een spel dat al werd uitgebracht in 2014. Mijn zusjes hadden hem al voor de Nintendo Ds, ze konden samen spelen en ook zo apart kon je veel leuke dingen doen. En met die redenen, en het feit dat ik ook samen kon spelen als ik niet bij ze was kocht ik hem.

Een geweldig leuk spel is het ! Je bent burgemeester van je eigen stadje en dat stadje ga je verbeteren. Je kunt bruggen maken, door middel van een fonds dat je opricht. Daarnaast help je dorpsgenoten door klusjes te doen en zelf verdien je muntjes door insecten te vangen, fossielen te zoeken, te vissen en de dingen die je dan krijgt te verkopen. Je kunt ook nog naar een eiland met een bootje waar je allerlei spellen kan spelen. En je hebt een dorp waar je kunt winkelen voor jezelf, je huis en je kan bij een makelaar je huis vergroten. Kortom een spel waarbij je heel veel kunt doen en je eigenlijk nooit verveeld.

Call of Duty Ghosts Console: Playstation 4

En dan last but not least eentje uit de oude doos: Call of Duty Ghosts. Die kochten we in de aanbieding voor de Playstation 4. Een soort oorlogsspel dat ik vroeger speelde op de Playstation 3, maar aangezien die weg is  was dit wel heel leuk. Zo kan ik het nog af en toe spelen als ik er zin in heb. En als ik het niet doe doet Kenneth dat wel.

Binnenkort komt ook Call of Duty WWII uit, qua graphics ontzettend mooi, en als ik de filmpjes op Youtube moet geloven ook zo erg mooi.

Ja ik ben wel een game nerd haha. Houden jullie ook van games, of was dat iets waar je je vroeger mee bezig hield?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. Dorothé
    september 9, 2017 / 4:45 pm

    Goede tips voor lekker binnen en de komende “bad weather” periodes
    Amusatie xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: