20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

No words tag

no words

De no words tag is een tag waarbij je antwoord geeft op vragen zonder woorden. Kortom doormiddel van foto’s ga ik je laten zien wat mijn antwoorden zijn ! Ben je benieuwd wat ik zoal te “vertellen” heb, kijk dan gauw verder. Oké dit was een flauw grapje. Laten we maar beginnen 😉

Wat is de mooiste plek op aarde waar jij ooit bent geweest?

tower bridge
Waar gaat jouw eerst volgende reis naar toe?

Engeland
Wat is jouw favoriete seizoen?

dorp
Wat doe je het liefst in het weekend?

Wat was de mooiste dag in je leven?


wat is jouw lievelingseten?

Wat is jouw lievelingskledingstuk?

366 plates
Wat is jouw lievelingsgadget?

Waar word je gelukkig van?

Wat vind je het leukste aan bloggen?

dreams

Ik vond het heel leuk om zo eens een blogpost te delen! Shout out naar 2WMN waar ik deze voor het laatst heb gezien. Mocht je een antwoord niet snappen, dan mag je dat natuurlijk vragen J ! Wat is het mooiste wat jullie hebben meegemaakt dat met geen woorden te beschrijven is ?

Volg:

2 Reacties

  1. Tamara
    januari 31, 2017 / 7:33 am

    Geboorte van Luca

  2. oma
    januari 31, 2017 / 12:05 pm

    mooie foto’s kwamen voorbij, je antwoord was er goed uit te halen. Het leven heeft zo z’n leuke dingen en mijmer maar over geluk en toekomst! Maar één afkorting snap ik niet, wat is “2WMN”, misschien wat dom van me. Liefs oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: