2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Nog even over zussendag

Nog even over zussendag

Zondag 5 augustus, zussendag, een dag waar ik best wel stil bij mag staan. Want ik bof met de 2 zusjes die ik heb. Dus speciaal voor hun vandaag nog een klein bericht. Omdat zij mij zus maken en ervoor hebben gezorgd dat het “Bij Zus” is!

Zussendag

Zussendag

Nu vind ik eigenlijk zussendag een overdreven iets, een beetje zus maakt iedere dag zussendag. Plezier, inspiratie, advies en mooie herinneringen zijn belangrijk als het op zusjes aan komt. Zo kwam ik laatst hilarische beelden tegen van ons. Een heel aantal jaren geleden maakten we namelijk maar wat graag filmpjes met de camera die ik ooit eens kreeg voor mijn verjaardag. Jill als presentatrice en leidinggevende, Mandy de assistente en ik was degene met de camera. Met het WK maakten we voetbalfilmpjes en ‘s avonds na het eten maakten we hilarische filmpjes die niet te verklaren waren. En als hoogtepunt “ Choco tijd”, daar hebben we een script, kaartjes en nog veel meer voor gemaakt. Ik kan je de beelden helaas niet laten zien, maar als we toen met YouTube waren begonnen, waren we een hit geweest met die kleine smurf.

Het zijn briljante herinneringen. Hetzelfde geldt voor de uitjes die we hadden en de dingen die we buiten op straat speelden. Kilometers hebben we gefietst door het dorp met en zonder pop. Het was zo ontzettend leuk. Ik kijkt er met veel plezier op terug! Maar goed, nu maken we ook hele toffe herinneringen. De bioscoop uitjes, shopsessies, allemaal andere dingen die eigenlijk net zo leuk zijn. We worden ouder, maar blijven toch ook weer hetzelfde. Ieder op zijn eigen manier.

Lieve zusjes,

Het woord trots is nog te min om uit te leggen wat ik ben op jullie. 2 dames die allebei hun eigen pad volgen en hun ding doen. Daar kun je als zus alleen maar meer dan blij mee zijn! Ik hoef niet te zeggen dat ik hoop dat we nog mooie herinneringen gaan maken. Want dat gaan we toch doen. We mogen onze jeugd weer gaan herleven in de speeltuin met Olaf, ik kan weer van de berg af gaan rollen als het moet. En nog vele shopsessies, knutselavonden en bioscoop bezoekjes gaan volgen. Ik heb er zin in !

Ik hou van jullie!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  augustus 5, 2018 / 11:22 pm

  Oh wat mooixxx (zakdoek) xxx

 2. Jill
  augustus 5, 2018 / 11:24 pm

  Hou ook heelll veell van jouw!!!
  Xxx Jill

 3. Mandy
  augustus 6, 2018 / 7:58 am

  Hou ook heel veel van jou/jullie ❤️ Super zussen ❤️ xxxx

 4. oma
  augustus 6, 2018 / 8:01 am

  Een leuk idee, Kelly! Mooie herinneringen, maar jullie band is ook geweldig. Houden zo!
  Een heel fijne dag met plezier op het werk en een terugblik op een mooi weekend! Knuffel oma xx

 5. Ger
  augustus 6, 2018 / 12:27 pm

  Heel mooi dat jullie zo fijn met elkaar omgaan laat het zo blijven. Ik heb het bij anderen gezien waar het niet zo goed ging. Lang leven de zussen Veel plezier met zijn alle. Make love not war.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: