2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Welkom november, jij bent mijn maand

mijn maand

November is mijn maand, dat weet ik zeker. Waarom? Omdat je nu eindelijk op de juiste plek bent beland. Omdat ik ben begonnen mijn kansen te grijpen en natuurlijk ook omdat ik weer een jaartje ouder word !

Ballontraebay wordt Bij Zus

Welcome home!

Het allerleukste van deze maand is denk ik wel de nieuwe naam! Een naam die iedereen uit kan spreken, die gezellig klinkt en begrijpelijk is. Ik denk dat het de beste keuze is tot nu toe en misschien ook wel de plek is waar ik eindelijk een soort van thuis kom op het wereld wijde web. Ballontraebay is mooi, en als je het intypt kom je gewoon op Bij Zus. Dus eigenlijk kun je nu gewoon vanuit 2 wegen bij mij binnen wandelen. Gezellig toch?!

Ik ben heel benieuwd wat je van de nieuwe naam vind, dus laat het me zeker even weten hieronder in de reacties.

Ik ben jarig!

De dag dat ik echt 22 werd, 365 plates begon en ik een jaar vol levenslessen afsloot!

Jazeker, ik word 30 november 23.. 23 !! En hoewel ik vooralsnog niet van plan ben er heel veel aandacht aan te besteden, vind ik het wel leuk om er over te babbelen. 23 alweer, dat valt eigenlijk nog best mee. Ik zit er in ieder geval niet mee, dat is een ding wat zeker is. Enig nadeel is dat ik op een donderdag jarig ben, niet echt een dag om het te vieren. Maar zoals ik al zei, ik vier het heel klein denk ik, dus ik denk dat het gewoon het weekend erna klein wordt gevierd.

365 plates komt ten einde

Op mijn verjaardag zal ook de 365 plates ten einde lopen. Qua cijfers loopt het een paar dagen door volgens mij, maar 30 november is echt de laatste! Hoe ik er dan verder mee door ga weet ik nog niet. Het is iedere dag een behoorlijk werkje om te doen, maar het is ook wel weer leuk, omdat ik zoals oma het altijd noemt een dagboek  bij hou. En zo  kan ik ook terug kijken op wat er allemaal de revue is gepasseerd. Dus er zit wel een grote kans in dat ik gewoon verder ga! Maar dan wel in de juiste telling, dus ik herpak het dan bij 365. Maar goed, dat is ook pas iets voor eind deze maand.

Mijn maand

En waarom denk ik nog eens extra dat november mijn maand is? Nou ik ga mijn kansen met 2 handjes aangrijpen. Ik ga alles wat ik wil doen, gewoon doen. Een beetje de tactiek die ik vroeger onbewust heb gebruikt voor mijn rijbewijs. Ik had een proefles en daarna ging ik gewoon door voor de 2e les en zo verder.. Het gaf flinke bergen om overheen te komen, maar ik haalde het wel. En daar ga ik deze maand mee beginnen. Kom maar op met die handel.. Feal the fear and do it anyway !

Dus ja, long story short, welkom op Bij Zus. Welkom op Ballontraebay in het nieuwe jasje. Ik zal er morgen nog veel meer over vertellen, maar omdat ik gewoon door ga met waar ik al mee bezig was, beginnen we de maand gewoon met het artikel wat tegenwoordig standaard is!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: