2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Oh ja, ik ben geslaagd!

geslaagd

Oh ja, ik ben officieel geslaagd voor mijn opleiding! Afgelopen maandag had ik mijn eindgesprek met mijn stagebegeleider en kreeg ik de ferme handdruk. De officiële volgt 9 juli, maar voor nu is hij binnen!

Ik ben geslaagd! Klaar, einde verhaal, finito. Na 4 jaar heel veel plezier te hebben beleefd, mezelf heb leren kennen en mij ontpopt heb tot iemand waarvan ik niet wist dat ik die was is het dan eindelijk daar. De opleiding zit er op. Of ja, zo goed als. 29 juni is mijn laatste stagedag. Maar vanaf maandag wordt ik officieel ingewerkt in mijn nieuwe baan. En dat vind ik spannend, want oh jee, wat als het mis gaat. Maar ook daar heb ik over gepraat en ook daar zijn de plannen in klaar. Want het komt goed!

Voor nu moet ik nog een vlag vinden en dan gaat hij uit hoor. En volgende week houden Jill en ik een heel klein feestje om het te vieren. In het kader van “dit moet gevierd worden!”.

Mijn plekje op school 4 jaar geleden waar ik oh zo gek op was, in de les van een van mijn favoriete leraren, die er helaas niet meer is. Een topper die ik zeker niet vergeet. En ik zie een Kelly vol enthousiasme klaar om een nieuwe start te maken. En dan heb je nu, de Kelly die het niet erg vind om voor een groep mensen te praten, maar zich wel de blubber schaamt als ze dit in een intieme setting moet doen. De Kelly die er staat en plezier heeft in andere inspireren. Een Kelly die probeert iedere dag weer vertrouwen te hebben in zichzelf. Ik heb genoten van de afgelopen 4 jaar en nu is het tijd voor wat nieuws!

Het is zo grappig, ik heb eigenlijk tot nu toe amper aandacht besteed aan het feit dat ik ben geslaagd. Het was zo’n gevalletje, ja dat wisten we toch al. En zo ging ik er ook mee om toen ik de laatste cijfers hoorde. Maar eigenlijk is het toch ook speciaal! Mijn laatste “echte” opleiding heb ik afgerond..

geslaagd

HOPPA!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  juni 23, 2018 / 12:08 pm

  Proficiat Kelly, mooi gedaan, de laatste week stage staat voor de deur en die gaat vlug door de achterdeur om daarna een werkneemster te zijn. Ook proficiat met je baan en succes en heel veel werkplezier! Fijn weekend en een knuffel van oma xx

 2. Ans v zantvoort
  juni 23, 2018 / 12:22 pm

  Proficiat, knap gedaan en heel veel plezier in je baan straks

 3. MoJuffie
  juni 24, 2018 / 3:36 pm

  Gefeliciteerd Kelly Knap dat je vier jaar volgehouden hebt. En nu ook gelijk een baan: wauw! Je mag trots zijn op jezelf. En probeer gewoon dag voor dag te nemen in drukke tijden. Dat zeg ik ook steeds tegen mezelf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: