2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Oktober ideeën voor je bullet journal

oktober ideeën

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik aan mijn bullet journal werkte. En het op Pinterest struinen gaf me zoveel inspiratie dat ik er weer zin in kreeg om aan de slag te gaan. Maar aangezien ik het heel leuk vind om inspiratie te delen, hierbij oktober ideeën!

oktober ideeën

Ik vind het heerlijk om wat tijd vrij te maken om lekker creatief te rommelen op papier. Dat is toch net even anders als achter mijn laptopje geplakt te zitten. Wat ik stiekem het allerliefste doe, maar soms, heel soms is even geen beeldscherm wel lekker.

Maar goed, genoeg gekletst, tijd om de leuke Pinterest plaatjes met jullie te delen!

oktober ideeën

In een bullet journal kun je van alles noteren, dus ook de maand. Dat wilde ik nu ook weer eens proberen. Ik kwam toffe ideeën tegen met Halloween taferelen. Maar ook gewoon mooie bladeren in prachtige bruintinten.

Ik was ook op jacht naar week indelingen. Zo vond ik lange stroken met de dagen, dan heb je genoeg ruimte om te schrijven en te doodlen. Het ziet er erg gezellig uit. Maar ook gewoon kleine blokken met een strookje kleur vond ik erg leuk uit zien. Niet te veel poespas.

Oktober is ook de maand dat we weer naar Engeland gaan. Daarvoor had ik ook toffe dingen gezien. Bijvoorbeeld een stuk kaart natekenen en daar dingen bij schrijven. Maar ook een soort dagboek vorm, dat vond ik ook heel tof!

Andere leuke ideeën

Naast de dingen gericht op oktober heb ik nog wat leuke trackers gevonden. Dat zijn gewoon afvinklijstjes. Zo zag ik een toffe voor Disney films. Maar ook voor het huishouden zag ik een leuke! En eentje met je gevoel, naar de Disney film “Inside out”.

Ik hoop dat ik er ergens deze week er weer lekker mee aan de slag kan! Mocht je mijn anderen bullet journal artikelen willen zien, die vind je hier en hier. Zijn jullie ook graag creatief bezig?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Bron foto’s:

Inside Out, Oktober lay-out, Landkaart, Clean that house, Disney lijst, Reisdagboek, Agenda idee

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  september 30, 2017 / 6:53 pm

  Je brengt op ideeën
  Xxx

 2. oma
  september 30, 2017 / 6:56 pm

  dat ziet er leuk uit. Succes ermee, lijkt me wel veel werk! Groetjes oma en een fijne avond! xx

 3. oktober 1, 2017 / 9:31 am

  Wat een toffe ideeën! Ik wil voor komend jaar de passion planner gaan gebruiken. Daar worden ook hele kunstwerkjes mee gemaakt! Kijk eventueel op #pashfam op instagram voor inspiratie!

  • Ballontraebay
   oktober 1, 2017 / 12:00 pm

   Oh gaaf, de passion planner! Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: