2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus on the road #9 Van noord naar zuid

Bij Zus on the road #9 Van noord naar zuid

De vrachtwagen is weer gestart, want het is zaterdag! 
Ik ga je meenemen met een flink ritje, waarbij we van noord naar zuid gingen. 
We gaan zelfs nog even over de grens!  Ik neem je mee op reis.

Vroeg richting het noorden

De wekker ging 16 januari weer eens vroeg. Half 3 om precies te zijn! Best wel een pittig tijdstip om op te staan, aangezien ik normaal dan volgens mij dieper in slaap val. Rond kwart op 3 zaten we dan in de auto en konden we vertrekken. Op naar het noorden! Daar konden we een complete auto lossen die Kenneth de dag ervoor al had voor geladen.

En weer richting zuid

Eenmaal geladen konden we door naar Bleiswijk. Daar waren we om 6 uur, een uurtje te vroeg. Dus auto richting dock en even slapen. Rond 7 uur kon Kenneth gaan laden en ik bleef in de auto. Ik wilde gaan schrijven, maar het kwam helaas niet uit de vingers. Een uurtje later kwam Kenneth weer terug en konden we vertrekken richting zuid. Onderweg hadden we maar kort oponthoud, dus rond kwart over 11 waren we in Duitsland. Het lossen daar was zo gebeurd, die jongens helpen altijd hard mee om de boel zo snel mogelijk leeg te hebben.

Even naar Brabant

Na het lossen vertrokken we naar een adresje in Venlo. We kwamen tussen de containers terecht en mochten daar laden voor Venray en Helmond. Het laden was zo gebeurd en toen konden we vertrekken naar Venray. In Venray losten we een kleine zending en daarna konden we door naar Helmond om de rest van de wagen te lossen. In Helmond moesten we even wachten op een wagen voor ons, dus ik wandelde even naar de overkant, want daar lag een kleine Spar. Ideaal als je honger hebt en je de boterhammentrommel leeg hebt.

Aan thuis snuffelen

Nadat we gelost hadden in Helmond konden we gaan voor laden. Onderweg kwamen we bovenstaande trailer tegen. Wie herkent Pinky and the brain? Die waren vroeger zo ontzettend leuk! Ik geloof echt dat Kiko “the brain” is. Maar goed, we mochten even gaan snuffelen aan ons dorpje. We moesten namelijk niet ver van huis gaan laden. Gelukkig bij een leuk bedrijf, dus het leed was al snel verzacht. Ik moest wel lachen, ze plaagde Kenneth en mij met de vraag of hij de blonde vriendin niet meer mee had.

zuid

Het laden was zo gebeurd en toen mochten we richting standplaats. We kregen wat regeltjes mee wat betreft de auto neerzetten en daarna was het gedaan! De rest van de dag kon je al lezen in het dagboek van week 3.

Al met al vond ik het een leuke rit. En ik hoop dat jullie dat ook vonden!
Moet jij wel eens zo vroeg op voor werk?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  januari 26, 2019 / 7:55 am

  een kijkje in het leven van een trucker, heel apart, maar ook ongeregeld, daar moet je tegen kunnen.
  Vandaag ook weer? Wel op tijd terug zijn. Fijne dag, groetjes van oma xx

 2. Dorothé
  januari 26, 2019 / 8:33 am

  Als Mambo snachts ons even wil zien dan moeten we idd ook op.
  Vaak rond die tijd we denken dan ook aan chauffeurs die op dat moment bezig zijn ervoor te zorgen dat we onze spullen kunnen krijgen overdag ed.
  Heel knap. We duiken zelf dan nog terug maar blijven vaak wel wakker.
  Inderdaad val je rond die tijd vaker dieper in slaap. De herstellende dus een balans in tijden zou inderdaad fijner zijn.
  Fijn weekend xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: