2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus on the road #2 een fruitig smaakje

fruitig smaakje

Het is weer tijd om jullie mee te nemen op een gezellig ritje. Dit maal een ritje met een fruitig smaakje. Van helemaal in het zuiden van Nederland naar het westen!

Een fruitig smaakje

Een goedemorgen! 10 voor 6 ging de wekker, klaar om naar de vrachtwagen te rijden een paar straten verderop. Vanuit daar vertrokken we leeg op richting het zuiden. Weer eens wat anders dan beginnen in omgeving Weert of Venlo. 

We zijn te vroeg, beter dat dan te laat, dus we moeten even wachten tot Kenneth de trailer kan gaan laden. De vracht heeft een fruitig smaakje, weer eens wat anders. En met deze vracht gaan we op naar Bleiswijk. Daar mogen we lossen in een, voor mij, heel interessant magazijn. Waarom? Ze hadden er een soort systeem waarbij pallets via een rolbaan richting de stelling werden getransporteerd. Heel apart en ook heel tof.

In het westen

Eenmaal gelost rijden we door naar Zoetermeer. Daar mogen we weer een volle bak laden voor omgeving Venlo. Dat konden we al eerder doen dan de afgesproken tijd, dus dat was super. Maar als we eerder kunnen laden bij het laadadres, wil dat helaas niet zeggen dat we ook eerder kunnen lossen bij het losadres. Rond kwart over 4 waren we op de plaats van  de los bestemming, maar we werden terug naar onze vrachtwagen gewezen, 5 uur konden we ons opnieuw melden. Dus zo gezegd, zo gedaan en toen moesten we nog wachten tot een container leeg was. Uiteindelijk reden we er rond 6 uur weer de plaats af. 

Prachtige lucht

fruitig smaakje

Onderweg naar ons laatste adres om voor te laden kwamen we nog verschillende prachtige luchten tegen! Een van mijn favoriete dingen onderweg en vaak ben ik dan ook heel druk met foto’s maken.

In de omgeving van Weert moesten we alvast voor laden voor de volgende dag. Dat hadden we gelukkig vrij vlot gedaan en rond half 8 was het einde dag. Auto terug brengen naar de standplaats en daar kwamen we nog collega chauffeurs tegen en Kenneth’s “baas” ( Tussen “, omdat ik weet dat hij zichzelf geen baas noemt). Er werd nog even gezellig gekletst en daarna gingen we huiswaarts. Een lange dag, maar hij was prima. Kenneth ging al snel nadat we thuis waren naar bed en ik bleef nog eventjes op. Even Youtube filmpjes kijken, boterhammen smeren en rond kwart voor 11 vond ik het ook tijd om te gaan slapen. 

Het was een leuke rit met het fruitige smaakje. Tof om weer eens bij anderen in de keuken te kijken en mee te rijden. Ik zal er maar niet bij zeggen dat ik 2 keer heb geslapen, het laden en lossen heb ik in ieder geval meegekregen!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 17, 2018 / 8:04 am

    leuk om te lezen. Kenneth maakt zo ook lange werkdagen, verstandig om dan te zorgen voor genoeg nachtrust. Zoals je het omschrijft is iedere dag, dat je meegaat, een fijn uitstapje voor je! Geniet ervan en nu een fijn weekend samen! Knuffel oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: