2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #1 Lekkerbekjes uit de oven

lekkerbekjes

Goedenavond! Het is tijd voor de allereerste “ons avondeten” en daarvoor heb ik dus niks bijzonders in elkaar gezet. Het werd een makkelijke aardappelen, groente en vandaag vis. Lekkerbekjes uit de oven!

lekkerbekjes

Vandaag bestond ons avondeten uit een zelfgemaakte aardappelpuree gemaakt van natuurlijk aardappels (kruimig) met een beetje roomboter (had niks anders) en melk. Ik kruidde het nog met aardappelkruiden van Silvo en ik moet zeggen het smaakte prima! Ik had nog een restje salade over van zondag en daarnaast aten we nog spinazie. Een van mijn favorieten groente bij lekkerbekjes uit de oven.

Het was weer lekker! Wat at jij vanavond?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: