0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Ons avondeten #15 verse ravioli met rucola

verse ravioli

Wanneer je vlak voor het eten nog boodschappen moet doen is het altijd even een gepuzzel wat je eet. Zo stond ik om kwart voor 6 nog in de Albert Heijn. Uiteindelijk koos ik voor ravioli met rucola.

Het leukste aan de Albert Heijn in Roermond is dat hij XL is. Dus veel meer keus en ik hou van keuze als het om eten gaat. Maar gisteren was het dan ook weer een nadeel. Eerst dacht ik om een stoommaaltijd of salade mee te nemen, maar die dingen zijn gewoon heel prijzig. Toen dacht ik aan een diepvriesmaaltijd, maar ook daar ging mijn hartje niet sneller van slaan.

verse ravioli

Ik bedacht me dat de verse ravioli met verse pomodori mascarpone saus wel heel aanlokkelijk was. Na een kort overleg met Kenneth ging ik dus daarvoor. Daar hadden we allebei wel zin in. Ik nam voor mijzelf rucola mee, maar Kenneth is niet zo’n rucola eter. Dus voor hem nam ik een zakje ijsbergsla mee, want hey, er moet wat groens bij. Zo gezegd, zo gedaan en zo had ik met 10 minuten een hele lekkere maaltijd op tafel.

De verse ravioli hoefde maar 4 minuten en de saus is zo warm. Even door elkaar mengen en klaar is je ravioli. Bedje van rucola op je bord en daarover de ravioli en ik zeg eet smakelijk!

Het is een note to self dat ik dit eigenlijk vaker moet doen. Want voor het prijsverschil hoef je het eigenlijk niet te laten. Houden jullie van ravioli?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: