2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #16-#17 stamppot en een taco bowl

taco bowl

Het contrast is weer reuze tussen wat wij afgelopen dinsdag aten en gisteren. Beide lekker, maar over de een ben ik toch net wat enthousiaster dan over de ander. Wij maakten namelijk een taco bowl en die is echt voor herhaling vatbaar!

Bonenstamppot met een lekkerbekje uit de oven

Dinsdag besloot ik de lekkerbekjes die ik in de diepvries had liggen klaar te maken. Maar goed, wat eet je er dan bij. Ik had aardappels liggen en die moesten nodig gebruikt worden, dus dat was één. Maar dan de groente. Ik dacht in eerste instantie aan witte boontjes in tomatensaus, maar uiteindelijk koos ik toch voor de witte boontjes met gesneden boontjes. Eigenlijk evenveel werk qua afwas, maar toen ik begon dacht ik dat het minder zou zijn. Achteraf gezien is dat dus helemaal niet waar, maar goed. Ik vergat de stamppot te kruiden, dus Kenneth at er een potje appelmoes bij en ik nam wat currysaus.

Een homemade taco bowl

Woensdag had ik het verzoek om een gerecht met avocado en zure room. Uiteraard was Google mijn beste vriend en toen bedacht ik me dat ik op Lekker & Simpel verschillende bowls had gezien om te maken. Ik wist het meteen, het werd de taco bowl. Wat het is? Eigenlijk gewoon een kom met alle ingrediënten die je normaal zou gebruiken, maar nu dus los. Dus niet een taco gevuld met een gehaktmengsel van gehakt, groente en saus met daarnaast rijst. Nee alle ingrediënten los in de kom.

taco bowl

Het was super simpel om te maken en ook vrij snel klaar. Echter vergat ik de crème fraîche in de winkel, dus daar hadden we even pech mee. Maar voor de rest was het echt wel een hele lekkere maaltijd! En de looks doen natuurlijk ook wat. Voor herhaling vatbaar, alleen dan wil ik wel grote kommen haha.

Al met al waren ze beide geslaagd, maar de taco bowl vond ik gewoon ontzettend leuk om te maken! Had jij al eens van dit soort bowls gehoord?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook ! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: