0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Ons avondeten #18-#21 homemade kapsalon en bobotie

homemade kapsalon

Zo ook hier is het lange weekend voorbij en sta ik te trappelen om weer te schrijven. Dit keer heb ik 4 gerechten voor je. Zo trapten we het weekend af met homemade kapsalon en ik sloot mijn weekend af met bobotie!

Homemade kapsalon

homemade kapsalon

We begonnen het weekend met zelfgemaakte kapsalon! Kenneth bestelt zo nu en dan een kapsalon wanneer wij iets bestellen. Maar eigenlijk kan je die heel snel en makkelijk zelf maken. Ik haalde mijn ingrediënten bij de Lidl en ging aan de slag. Boerenfriet afbakken in de oven, shoarma reepjes bakken en daarna de ovenschaal bedekken. Eerst de laag shoarmareepjes, vervolgens de friet en on top een mooie laag geraspte kaas. Die even in de oven en in de tussentijd sneed ik wat tomaat in kleine stukjes en die strooide ik samen met wat ijsbergsla over het kip/shoarma mengsel heen. Een beetje knoflooksaus en smullen!

Pizza Hawaii uit de oven

Zaterdag hielden we het lekker makkelijk. In plaats van te bestellen besloot ik naar de winkel te fietsen en pizza’s te halen voor in de oven. Net zo lekker en een stuk goedkoper! Die bruine saus is barbecuesaus van de Lidl, jum!

Spätzles en gevulde deegpakketjes

Zondag aten we bij Ger en José. José maakte spätzles met kaas en ui en gewone spätzles en daarnaast hadden ze gevulde deegpakketjes met een vleesvulling en groentevulling. Ik ben de naam even kwijt, maar het was wel erg lekker.

Bobotie van Knorr

Af en toe pak ik voor het gemak een wereldgerecht van Knorr. Wij zijn hier fan van de Bobotie en die besloot ik weer eens te maken. Lekker rijk aan sperzieboontjes en met de appel en de kruiden geeft het een lekkere combinatie bij de rijst. Hier is het standaard 2 dagen smullen!

Je kunt wel stellen dat we de afgelopen dagen erg lekker hebben gegeten. Wat stond er bij jullie op het menu afgelopen weekend?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: