2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #2 Ik heb wel zin in schnitzel

schnitzel

Vanmorgen kreeg ik een appje van vriendlief met de vraag “Wat eten we vanavond?” voor mij het teken dat hij iets in het hoofd heeft. En ik had gelijk, hij had zin in schnitzel en zo geschiedde.

In “ons avondeten” deel ik iedere dag wat er bij ons op het menu stond. Weliswaar met een klein verhaaltje erbij, maar uiteindelijk gaat het om het menu. Gisteren waren het lekkerbekjes uit de oven!

schnitzel

Eigenlijk had ik boomstammetjes uitgelegd, maar goed, die kunnen ook prima opgewarmd worden. En schnitzel vind ik ook lekker, dus ik besloot om schnitzels te halen. Nu weet ik dat gekookte aardappels geen favoriet zijn, dus haalde ik halve krieltjes met schil en rozemarijn. En daarnaast nog mijn favoriete sla. Gemengde sla met komkommersalade en farmersalade. Het was erg lekker en zo heb ik het vlees voor morgen ook al klaar! Ideaal!

Wat vind jij van gekookte aardappels? Ik vind het wel lekker, maar echt vaak maak ik ze niet.

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: