2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #22-#24 kipschnitzel in een wrap

kipschnitzel

Hallootjes! Welkom terug in de keuken! De afgelopen dagen hebben we gewoon nog gegeten, alleen had ik even de energie niet om te schrijven. Maar vandaag heb ik dan wel iets lekkers voor jullie, namelijk de kipschnitzel in een wrap.

Restje bobotie

Dinsdag aten we nog het restje bobotie van maandag! Ik maakte er nog wat extra rijst bij zodat we zeker genoeg hadden. Maar smaken deed het sowieso!

Ziggyfries met barbecueworstjes en salade

Woensdag hadden we een geslaagde maaltijd! Bij de weekboodschappen die ik voor de verandering eens deed bij de Albert Heijn haalde ik barbecueworstjes. Daarbij maakte ik op verzoek kreukelfriet uit de oven en mijn gebruikelijke salade. Sla met komkommersalade, farmersalade en dit keer ook wat paprika.

Wraps met kipschnitzel

kipschnitzel

Donderdag aten we veel te laat en hield ik het makkelijk. Kenneth had zin in wraps en met dat in mijn hoofd ging ik aan de slag. Hij vroeg eigenlijk om de pitabroodjes die ik laatst maakte, maar dan in een wrap. Wel lekker, maar net niet waar ik zin in had, dus ik gaf er een andere twist aan. Ik haalde 2 bakjes kipschnitzel, avocado, komkommer, paprika en natuurlijk wraps. Ik bakte de kipschnitzels en ging aan de slag. Van alles maakte ik reepjes, de wraps besmeerde ik met barbecuesaus (de Amerikaanse van de Lidl, is echt heel lekker, bij ons hadden ze er nog een aantal) en daarna ging ik stapelen en rollen. Mega lekker!

Ook nog een tipje, deze vond ik in het vak bij de Appie. Het is misschien niet helemaal wat je verwacht gezien de chocolate chip cookies die ze laten zien. Die proefde ik niet, maar de chocolade koekjes waar ze over schrijven, ja die proefde ik wel. Echt een lekkere combinatie!

Kantonese rijst met een leuke twist

Gisteren was het weer veel te laat toen ik begon met koken. 7 uur om precies te zijn, want ik moest weer naar de winkel. Na wat heen en weer gejaag door de Lidl besloot ik voor Kantonese rijst te gaan. Maar thuis gaf ik er een iets andere twist aan. Ik voegde namelijk een scheutje zoetzure woksaus toe en dat was een geslaagde zet! Tipje dus voor als je eens wat anders wilt maken. En ik maakte er wat saté bij warm, ook erg lekker.

Zo en dat was het voor nu! Voor volgende week heb ik mij voorgenomen minder naar de winkel te gaan, ik ben benieuwd of dat lukt. Wat stond er bij jullie allemaal op het menu?

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: