2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #24 krieltjes, gourmetten en nasi

krieltjes

Zoals bijna iedere vrijdag heb ik weer een weekmenu voor jullie! Afgelopen week aten we twee keer krieltjes, in een AGV’tje en met restjes van het gourmetten. En verder bestelde ik friet Ala en maakte ik nasi!

Nasi met saté van pap

Van pap kregen we zelfgemaakte saté en die wilde ik graag op het menu zetten. Dus aten we afgelopen week weer nasi. Maar nu met saté van pap en zelfgemaakte satésaus. Jum!

Krieltjes, vissticks en spruitjes

krieltjes

Woensdag maakte ik het mezelf lekker makkelijk. Kenneth was laat thuis en ik had best wel wat dingen op mijn to do lijstje staan. Dus liet ik de oven en de magnetron het werk doen. De vissticks en krieltjes gingen de oven in en de spruitjes in de magnetron. Prima maaltje!

Aardappelkroketjes, witlof in honing en boomstammetje

Donderdag moest ik naar de Albert Heijn en haalde ik daar verschillende soorten groente. Naast erwtjes worteltjes en sperzieboontjes nam ik er ook witlof mee. Die bakte ik ’s avonds met wat honing op. Aardappelkroketjes uit de oven en een boomstammetje erbij.

Friet ala

Dinsdag staat niet in dit weekmenu, omdat we toen wat bestelden bij pap en mam. Ik bestelde er een falafel schotel die erg lekker was. Vrijdag vergat ik vlees uit te leggen en besloten we toch nog een keer te bestellen. Ik koos voor een friet ala. Dat is een friet speciaal met een frikandel en wat zuurvlees. Na een zo’n bakje heb je genoeg gehad haha.

Gourmetten

krieltjes

Zaterdag spraken we af met Jill en Kevin om te gourmetten. Op tafel zie je zelfgemaakte gyros hamburgertjes, kip met wat Mexicaanse kruiden, mini biefstukjes, mini filetlapjes en speklapjes. Als groente hadden we champignons, courgette en paprika. Verder stond er nog een bakje krieltjes om te bakken, ananas en stokbrood op tafel. Oh en we moeten de omelet mix en pannenkoekenmix niet vergeten.

Restjes gourmetten

krieltjes

Uiteindelijk hielden we nog van alles over! Krieltjes, paprika, courgette, champignons, wat kip en speklapjes. Dat bakte Jill voor ons ’s avonds nog op en dat aten we een dag later. Ideaal! Erbij bakte ik nog een Thaise roerbakmix met wat teriyaki saus. Anders moest ik die weg doen. En zo ontstond er weer een gemengd bordje met vooral veel groente.

En dat was ons avondeten van afgelopen week. Wat doe jij als je restjes hebt van het gourmetten?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

5 Reacties

 1. oma Tine (en nu bewaren!)
  november 27, 2020 / 3:04 pm

  ziet allemaal lekker uit, bofferd met een schoonpapa, die zo’n lekkere gerechten kan maken! Maar die van jou mogen er ook zijn, hoor! Een fijne dag nog Kelly! Tot morgen, knuffel oma xxx

 2. november 28, 2020 / 9:20 am

  Heerlijk Kelly!
  Ik heb gisteren net de wekelijkse boodschappen gehaald, verdorie. Volgende week ben ik jarig, dan gaan we denk ik gourmetten.. Thanks voor de tip. 🙂

  Liefs
  X

  • BijZus
   Auteur
   november 28, 2020 / 8:27 pm

   Haha, geeft niks! Wat leuk, wanneer ben je jarig? Ik ben toevallig ook volgende week jarig.
   Liefs
   x

    • BijZus
     Auteur
     november 29, 2020 / 6:14 pm

     Ja echt toevallig haha! Ik ben 30 november jarig, morgen dus 🙂 Liefs X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: