2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons Avondeten #25-#30 frietjes, lasagnette en meer!

frietjes

De allereerste keer “Ons avondeten” op Bij Zus. Ik ga je meenemen in bijna een week aan gerechten! Van 2 dagen frietjes, tot restjes en goedgevulde wraps. Kijk je mee?

#25-#26 Frietjes op de verjaardag en zelfgebakken frietjes

frietjes

Op zaterdag aten we bij ome Ton en tante Ans frietjes! Daar vergat ik alleen een foto van te maken. Zondag bakte ik zelf frietjes met snacks. Een leuke klus! De snacks waren dikke prima, alleen vond ik zelf de frietjes wat slap. De 2e portie die ik maakte was daarentegen wel lekker krokant! Ohja, als je niet weet welke snack je wilt, haal gewoon een zak mini snacks en pak van alles iets!

#27 Een Hollands prakje

Maandag maakte ik een lekker Hollands prakje. Gekookte aardappelen met witte bonen in tomatensaus en een saucijsje. En daarbij nog wat jus gemaakt van het vlees met juskorrels en ui. Jum!

#28 Lasagnette uit een pakje

Dinsdag maakte ik lasagnette met een pakje van Knorr. Super makkelijk en erg lekker. De komkommer hoorde ook bij dit pakje. Een geslaagde maaltijd!

#29 Restjesdag!

frietjes

We hadden nog wat over van de lasagnette, dus die warmde ik woensdag op! Daarnaast kookte ik nog wat erwtjes en bakte ik nog wat stokbrood met kruidenboter. Dit was zo’n maaltijd waarvan je niet snapt dat hij toch slaagt.

#30 Wraps met Mexicaanse vulling

Vrijdag maakte ik weer wraps! Dit maal haalde ik weer eens een pak uit de diepvries, want daar liggen er nog een hele hoop in. De vulling maakte ik op de meest makkelijke manier ooit. Met Mexicaanse groente uit de diepvries en een blikje gehaktballetjes in tomatensaus. Wel ging er nog een lading kruiden doorheen. Peper, paprikapoeder en knoflookpoeder. Het was in ieder geval erg lekker!

Vanaf nu is het de bedoeling dat ik om de dag een Ons avondeten ga plaatsen. Maar ik moet nog even gaan puzzelen of dat ook echt werkt! Vandaag gaan we samen naar de Griek, dus dat zie je in de volgende 🙂 Wat staat er bij jullie op het menu?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 20, 2019 / 5:57 pm

    eet smakelijk bij de Griek. Of het lekker was zien we dan in de volgende aflevering!
    Fijne dagen, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: