2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #3 een hoop aardappel gerechten

aardappel

Het is ongelooflijk, maar waar, wij aten de afgelopen 2 weken eigenlijk relatief veel aardappel gerechten! En de gerechten die ik nu op blauwe borden serveer zien er zoveel mooier uit. Dus kijken jullie gezellig met me mee?

Pizza Hawaii

Ja, dit artikel begint niet met het mooiste gerecht. Maar 2 weken geleden aten we een pizza! Dit is de Hawaii en die bestelden we bij de pizzeria bij ons in het dorp. Gewoon weer lekker!

Ravioli met salade

Ook aten we weer eens verse ravioli! Dit keer met een snelle salade, omdat ik die avond met mijn schoonvader mee ging. Dus het was snel en simpel en dat straalt er ook 100% van af.

Aardappel puree met hachee en spruitjes

aardappel

Dit was zo, zo, zo lekker! Zelfs Kenneth zei, “hmm lekker”! Het is eigenlijk meer een winterse maaltijd. Maar goed, we aten dus hachee ( die kocht ik kant en klaar) met een zelfgemaakte puree en spruitjes van Bonduelle. Dit was echt een van mijn favorieten in de afgelopen 2 weken.

Wortelsoep met kaas-ui breekbrood

Na een dag shoppen aten we een hele simpele maaltijd. Wortelsoep, die bij ons allebei niet in de smaak viel. Met kaas-ui breekbrood, wat op zich prima was, maar ook niet het je van het. Deze maaltijd, mocht van mij uit het menu, maar goed hij hoort er ook bij!

Gebakken aardappeltjes met visfilet en salade

aardappel

De eerste foto met het blauwe bord! Het ziet er zoveel beter uit! Ik ben er helemaal gelukkig mee. Dit was gewoon een makkelijke maaltijd met gekruide krieltjes, onze salade en een visfilet met barbecue kruiden.

Zoete aardappel met broccoli, paprika en een schnitzel

aardappel

Dit was mijn favoriet! Ik haalde bij de Albert Heijn een ovenmix van zoete aardappel, broccoli en paprika. Mega lekker. Ik wokte het met teriyaki saus, want dat kon ook. En dat was smullen! En daarnaast aten we een schnitzel. Jum!

Gekookte aardappel met witlofsalade en alweer een schnitzel

aardappel

Vorige week maandag aten we weer schnitzel, maar dit keer met een gekookt aardappeltje en witlofsalade. We houden van herhaling zou je kunnen zeggen ?!

Taco bowl

Deze taco bowl was echt een grote hit. Zowel qua looks als qua smaak. Hij was echt top! Ik was er helemaal trots op. Het recept komt trouwens van Lekker & Simpel.

Gekookte aardappelen met kipfilet en gepaneerde groenten

aardappel

Deze maaltijd komt bijna helemaal uit Duitsland. De aardappelen had ik nog liggen, maar de gepaneerde groenten en de kipfilet namen we bij de Lidl in Duitsland mee. De gepaneerde champignons waren niet lekker, maar de rest was wel erg lekker!

Uiteten bij Niej-Jork

Donderdagochtend kwam Kenneth met het idee om samen uit eten te gaan. Super leuk! Ik kreeg de opdracht een restaurant te zoeken waar we niet alleen aten en dan weer gingen. Iets als ABC of tapas was het idee en zo kwam ik uit bij restaurant Niej-Jork in Venlo. Op Chocotijd vind je alle gerechten die ik nam en een review over het restaurant.

Krieltjes met gemarineerde speklapjes en tonijnsalade

aardappel

Vrijdag maakte Kenneth het avondeten klaar. In de winkel maakte ik een grapje dat hij maar moest koken en zo geschiedde.. We aten gekruide krieltjes met gemarineerde speklapjes en een tonijn (maaltijd)salade. Ontzettend lekker, maar voor mij oh zo lastig om de boel los te laten haha. I love cooking!

Taco bowl in een wrap

Zondag stonden er eigenlijk Mexicaanse wraps op mijn planning. Ons doel is namelijk om de vriezer een stuk leger te krijgen. Kenneth kwam met het idee om de inhoud van de taco bowl in een wrap te doen. Ik was een beetje sceptisch, maar het was echt een geslaagd idee. Tipje dus!

De afgelopen 2 weken waren wat mij betreft zeker geslaagd! Alleen die aardappel snap ik niet helemaal, aangezien wij normaal niet zo’n aardappel liefhebbers zijn. Ben jij een aardappelliefhebber?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 27, 2019 / 12:18 pm

    Het is belangrijk om af te wisselen, anders gaan de lekkerste gerechten nog tegenstaan. Een mooie eigenschap, dat jij zo graag kookt en ook veel uit pobeert! Succes verder, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: