2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ons avondeten #4 een grote stapel pannenkoeken

stapel pannenkoeken

Een nieuwe avond, een nieuwe uitdaging, vandaag stonden er pannenkoeken op het menu! Normaal helemaal niet moeilijk, maar als je geen melk in huis hebt, dan wordt het iets lastiger!

stapel pannenkoeken

Maar gelukkig was er nog de Lidl! Ik scoorde melk en schenkstroop, want die vind ik altijd lekker op een pannenkoek. En toen kon ik thuis aan de slag. Pannenkoeken mix, 3 eieren, 800ml melk, mixen en bakken maar! Het werden er een stuk of 10, mooi.

Zelf at ik er 3, deze met poedersuiker en stroop, maar ook een met alleen poedersuiker en een met Nutella. Gewone normale combinaties eigenlijk, maar op Bij Zus staan wel nog gekke en lekkere combinaties.

Hoe eet jij je pannenkoek het liefst?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  juni 20, 2019 / 9:47 pm

  Pannekoeken meestal met appel en rozijnen , maar ook lekker met ontbijtspek en stroop

  • Chocotijd
   juni 20, 2019 / 9:57 pm

   Hmm die combinaties zijn allebei lekker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: